2777
2789
اونی که به قول خودت بهم کفت بیشرف یکی لنگه خودت بوده دیگه پرازعقده کینه از چرخش بد روزگارشون😜

الان تو که عین سگ خیابونی زاییدی چه گلی به سر دنیا زدی

باشه بابا تو خوبی که میشینی جد و اباد شوهرتو نفرین میکنی

معلوم نیست چه کودکی و زندگی داشتی که حتی دخترتم شناختت و برای عروسیش به یه ورشم حسابت نکرد

ای فحشم دادی و چیزی بهت نگفتم

ولی بی‌احترامی کردی به پرپین نمیتونم جواب گوه‌خوری‌یاتو ندم

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خبرمرگ خودت وطایفت بیاد

او مای گاد چیشد قبل اینا گردن نمیگرفتی مادرزنی؟ الان بهت برخورد خخخ

تو و کل خاندانت انگشت کوچیکه ما نمیشید اخی بچم باز ترسید تاپیک رو قفل کرد همینقدر حقیری

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

الان تو که عین سگ خیابونی زاییدی چه گلی به سر دنیا زدیباشه بابا تو خوبی که میشینی جد و اباد شوهرتو ن ...

مادرتم تو رو زاییده به فوشایی که میدی دقت کن چون دقیقا داری به مادرخودتم توهین میکنی  چقدربی شخصیتی  وای کجاپروش یافتی توکدون علف زار

نی نی یار دوستت دارم😍😘

او مای گاد چیشد قبل اینا گردن نمیگرفتی مادرزنی؟ الان بهت برخورد خخختو و کل خاندانت انگشت کوچیکه ما ن ...

الان مگه چیزی گردن گرفتم  توهم زدی بی شخصیت درست حرف بزن نکبت چندبار داری توهین میکنی بدبخت هیچی ندار

نی نی یار دوستت دارم😍😘

انشالله ک خبر مرگت میاد او همین روزا

خبرمرگ خودت وطایفت وعزیزات بیاد  این چه طرز حرف زدنه ازسن سالت بعیده این فحاشیا نزدیک ۵۰سالته بازخداروشکر بچه نداری وگرنه حتمن یه بد دهن مثل خودت میشد وای  صدتا فوش بهم دادی هیچی نگفتم صبرم تمام شد دیگه

غلط میکنی  بهم میگی تخم حرام زنیکه شات ازتک تک فحاشیات دارم 

نی نی یار دوستت دارم😍😘

حس جواب دادن ب اراجیفتو ندارم چون ی ادم بیشرفی...این من بهت نمیگم همه میگن بیشرفیمن ی کلام بهت مگم ب ...

گوه رو خودت بخورواونی که تربیتت نکرده چرا فحاشی میکنی زنیکه بی چاک دهن

نی نی یار دوستت دارم😍😘

الان تو که عین سگ خیابونی زاییدی چه گلی به سر دنیا زدیباشه بابا تو خوبی که میشینی جد و اباد شوهرتو ن ...

گوه خودت خوردی زنیکه بی تربیت بی چاک دهن  🤮😷 بار هزارمته داری فحاشی میکنی  بی عفت کلام همین حرفارو میزنی که مردم استخون... حوالت میکنن  چقدر ازدهنت یه زن میتونه فوش بیرون بیاد😳

نی نی یار دوستت دارم😍😘

انشالله ک خبر مرگت میاد او همین روزا

تهدید خودش یه جرمه تهمت به فتا هم جرم بزرگتر  که گفتی ریس فتا دوست صمیمیتونه اکی سرحرف باش سرحرفی که گفتی بااااش

نی نی یار دوستت دارم😍😘