2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

54 بازدید | 6 پست

دخترم ۲۶ روزشه دو سه روزه مدفوع نکرده هی پاهاشو جمع می‌کنه زور میزنه جیغ می‌کشه چی بدم بهش یا خودم چی بخورم یبوستش رفع بشه؟

هر جور که مطلوب خودت هست,همان باش😊😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم پسر من از حدود دو سه ماهگیش به بعد دچار یبوست شد 

بردم دکتر گفت مشکلی نداره یبوست نوزادیه 

البته از این بابت گفت مشکلی نداره چون فقط و فقط شیر مادر میخورد حتی یک قطره شیر خشک هم‌بهش ندادم به پستونک هم عادتش ندادم 

یک هفته ده روز یکبار بیرون روی داشت ولی به شکل معمولی مثل بقیه نوزادا 

اینکه مثل بزرگسالان یبوست بشه نه 

میتونی ببرش دکتر حتما 

من شنیدم شیر خشک آپتامیل دفعشو راحتتر میکنه. چی بهش میدی بخوره؟بازم بنظرم با دکترش مشورت کنی بهتره

شیر خودمو میدم شیر خشک نمیدم

هر جور که مطلوب خودت هست,همان باش😊😎
شیر خودمو میدم شیر خشک نمیدم

نوزادتون خوب شد؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...