2777
2789

به خودم باشه میخوام سالها نبینمش اصلا 

از بعد زایمانم تو هر چیزی دخالت کرد و از قصد حرصم میداد 

بچه ۲۰ روزمو می‌برد حیاط تو سرما می‌شست 

از ۳ روز بعد زایمانم سزارینی بودم دیگه دائم تیکه مینداخت که تنبلی چرا داری استراحت میکنی 

مامانم دو سه روز بیشتر موند یه شب پاشد اومد تیکه مینداخت که جرا نمیری 

خلاصه خیلی اذیت ها 

بعد ۴۰ روزگی هم رفتم خونه پدر و مادرم بدش اومده بود قهر میکرد و تیکه مینداخت 

حالا مت تازه برگشتم البته زیاد نزاشتن بمونم دو روز موندم شوهرم صبح هزار بار گفته بچه رو ببر بزار چندساعت اونجا بمونه 

مادرش چون تا الان نیومده صددرصد قهر کرده 

تو یه ساختمونیم مامانم میگه دو ساعت با بچه برو بشین برگردین 

بنظر شما برم نرم شوهرم بچه رو میبره خونه اومدنی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه کارهام مونده انجام ندم برم برگردم بعد ؟

هیچوقت نذار بچه ات رو تنها ببره 

دیگه مجبوری تو یه ساختمون هم هستین خودت ببر دو ساعت بشین بیا دهن ب دهن هم نشو باهاش 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

خب خ خوبه ک دوس دارن بچتو 

ب توام کمک میشه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز