2777
2789
عنوان

کیا بیدارن 😎

163 بازدید | 24 پست

سلام.

چرا بیدارین ؟

میشه لطفا ،دعا کنید.

خدا ،به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی و سلامتی بده ،کنارهم ۳ تایی بریم زیارت کربلا ،مکه ..

تهش هم ما رو ،۳ تایی ببره بهشت 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

کاربر آقا هستم امیدوارم ان شاالله هامون به الحمدالله تبدیل شه (الهی آمین)

عزیزم ما اگه دعامون انقد گیرا بود ک شمارو بفرسته کربلا و مکه و مدینه و بعدم بهشت ک دست ب دامن نی نی سایت نمیشدیم قربونت برم😁

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ما اگه دعامون انقد گیرا بود ک شمارو بفرسته کربلا و مکه و مدینه و بعدم بهشت ک دست ب دامن نی نی ...

عزیزم 

دعا در حق دیگران قبوله 😘

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍

🙏

عزیزم دعا در حق دیگران قبوله 😘

شوخی کردم انشالله😁😘ولی چرا بابارو نگفتی؟🥲

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️

شوخی کردم انشالله😁😘ولی چرا بابارو نگفتی؟🥲

چون ۶/7 سالم بود از دست دادیم.

تاپیک غریب تر از مماهست رو بخونی نوشتم....

الهی ب خواسته دلت برسی

دخملم بیداره داره شیر‌میخوره🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چون ۶/7 سالم بود از دست دادیم.تاپیک غریب تر از مماهست رو بخونی نوشتم....

الهیییی خدا بیامرزتش،جایگاهش بهشت باشه🙏

عزیزم برات دعا کردم . توام برای من دعا کن امروز همه چی به نفع من پیش بره

صلوات فرستادم ♥️

الهیییی خدا بیامرزتش،جایگاهش بهشت باشه🙏

حاجت روا باشی ♥️

الهی ب خواسته دلت برسیدخملم بیداره داره شیر‌میخوره🫠

ای جان 😍

خدا برهم حفظتون کنه، سایت بالا سرش باشه 

زیر سایه شما خوشبخت ببشه 💞

ای جان 😍خدا برهم حفظتون کنه، سایت بالا سرش باشه زیر سایه شما خوشبخت ببشه 💞

فداتشم ممنون🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اسمت آرزو بود؟ 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ