مرسی ،مهربونم
قربونت که وقت گذاشتی و تایپ کردی.
عزیزم ، خیلی متاسف شدم ،بله که باور دارم
من رو محیط کار انقدر اذیت کردن عرض چن ماه چندتا موسفید شدن!
قشنگ کنار عم هستند وسط سرم 😔
انقدر استرس داشتم که حتی حافظم از دست دادم ، مثلا یهو به خودم میومدم که ای وای من دارم دارم با کلید اتاق کمد باز میکنم ، تو محیط کارم اینجور بودم.
کم کم به خونه هم کشیده شد...
البته من همه رو به خدا بخشیدم ، ازش خواستم منت بذاره سرم و حق الناس های منو و مامانم و داداشم و پدرم رو بببخشد.
من قبلا نفرین میکردم مخصوصا کسی مامان و داداشم اذیت میکرد....ولی تو همین هفته از کارم ناراحت شدم.
میدونی ،از خدا معذرت خواستم که ازش خواستم هرچند به حق ی بنده عزیزش رو عذاب بده....خیلی ناراحت شدم.
نشستم فک کردم ، چرا باعث شدم ی نفر استرس بگیره ؟یا غم عزیزش رو حس کنه؟
چون اینجا ناشناس هستیم میگم ،ادعا منم منم ندارم.
توبه کردم ،گفتم از این به بعد برا هدایت شدن اون فرد و در امان بودن از شرش دعا میکنم.
متوجه شدم چقدررررر مسیر رو اشتباه اومدم و چقدر بهتر بود میبخشیدم و اینجور چقدر زندگی مامانم ووخودم و داداشم شاد تر میشد؟!
متوجه شدم ،درسته بعضی ها بدخواه هستند و همیشه مثل عقرب این صفت رو دارن ،ولی کاش بخاطر دل مامانم مهمونی هاو عروسی ها رو میرفتم تا مامانم ببخاطرم تو خونه تنها نمونه...
متوجه شدم ، چرا با قهر و کات و...بیشتر از همه مادرم اذیت کردم...
متوجه خیلی از بدی هام شدم و توبه کردم.
امیدوارم خدا هم با مهربونی بی حد و مرزش ، به خانوادم و خودم عمرطولانی و سلامتی بده تا این گذشته سیاه رو کمی جبران کنم .
میدونی من قبلا هم ابدا ،بدخواه کسی نبودم ولی زود کات میکردم چون معتقد بودم ،ی مار همیشه نیش میزن اگه الان ساکته فقط منتظر فرصت مناسب هست...
الان به اندازه ۳۰ سال پشیمان هستم، میگم خدا الان متوجه شدم ی ۳۰ سال حداقل عمر بده کنار مادرم و برادرم که جبران کنم ،البته جبران نمیشه فقط یکم شرایط بهتر کنم.
صبح دوستان برا دعا عهد تگ کرده بودن ، بعد دعا فک کنم تو سجده خوابم برده بود...بیدار شدم ی لحظه نوشتم دعای عهد در نی نی سایت
ی تاپیک اومد که با چله عهد کلی حاجت گرفتن و پدربزرگش هم حتی تومور داشت با این دعا سلامت شده.
جالبه تا تاپیک باز کردم بسته نتم تموم شد.حتی نشد کامنت ها رو بخونم.
به فا ل نیک گرفتم ، گفتم حتما این ی نشونه هست.
چون انگار همون قدر نت مونده بود که برم سرچ کنم و از بین این همه تاپیک این بیاد.
سعی میکنم انرژی مثبت نگه دارم.
گلم ،شما چرا نگران هستید؟ معلومه اعمال شما خوبه ،مادرتون ازتون راضی هست...
و با این قلب مهربونی که داری ، حتما خدا بهت سلامتی میده 💖
تو برا من و خانوادم دعا کردی ، در حالی که فامیل خونیم شرایطم رو به تمسخر گرفت...گفت اینم ادای جدید !
معلومه خدا هم حواسش بهت هست 😘
ان شاالله موقعی که آقا ظهور کرد ، پشت ایشون شما و خانواده و من و خانواده ام کنارهم بایستیم و نماز بخونیم.
امیدوارم اون موقع بهم بگیم ،دیدی سال ۱۴۰۴ چی تو سایت براهم نوشتیم !دیدی آقا حواسش بود .
امیدوارم روی زمین در دستگاه امام زمان کاره ای باشیم.
رراستش من ی زمان درسم عالی بود ،دوس داشتم وارد وزازت بشم...بعد دیدم اوه چقدر فساد هست ،دوست داشتم ی روز وزیز بهداست بشم (خودم غلط نوشتم نره اکسپلور ..) بعد دیدم وای من نمیتونم جواب گو این همه حق الناس باشم...گفتم امام زمان اومدی منو به این منصب برسون ،مامانم کنار با داداشم بهم افتخار کنند.