2821
2789
عزیزم پای یکی دیگه در میونه نفر دوم بعد از اون این فرد درگیر یک موضوع مالی تو خانواده ست و عزیزم در ...

😐😐😐🤣🤣🤣

خدایا شکرت 💕امضامو دیدی دعا کن ازدواج کنم بزودی با اونی که میخوام🥺❤🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فرد موردنظرم حالش خوبه ؟ چیکار میکنه؟مهاجرت کنم به شهر مدنظرم یا بمونم شهر خودم؟ کدوم بهتره

درگیر یک جوری سند یا کار قانونی هست که به زودی به دستش میرسه در حال حاضر در حال  بررسی موضعات مالی شه یک خوش شانسی هم داره بخاطر بخشندگی که در وجودش نهفته هست و در اخر جابجایی به نفعته چیزی که من میبینم برات موندن نیست رفتنه حتی اگر اونجا هیچ چیز بای میلت نباشه ولی باید بری

درگیر یک جوری سند یا کار قانونی هست که به زودی به دستش میرسه در حال حاضر در حال بررسی موضعات مالی ش ...

فرد موردنظرم با کسی دیگه ازدواج میکنه و خوشبخت بشه؟ به عشق و آرامش میرسه با آدم دیگه ؟؟

درباره مهاجرت که میگید به نفع منه و باید برم، همون شهری که مدنظرم هست میرم یا شهر دیگه ؟؟

من گلم ۳۵ سالمه،۳ ساله جدا شدم،راجب ازدواجم بگوخواستگار جدیدم،،منو راضی میکنن؟؟کسی که میدونمبم حس دا ...

سلام عزیزم باید بگم برای خاستگار بیشتر خانواده تحت فشار قرارت میدن و یک جور نظارت میخوان داشته باشن که همش بخاطر اینکه تو عقب تر از بقیه دخترا نیوفتی مطلب دومی اینکه اگر با این اقا ازدواج کنی یعنی همین خاستگارت یک دو دلی برات افتاده بین دو نفر گیر میکنی تو این حین و بین ولی اخرش یعنی تصمیم اخر دست تو نیست دست یک زن سن بالایی هست که متولد اردیبهس شهریور و دی هست 

راجب اون مرد متاهل هم باید بگم اون حس عاشقانه بهت نداره و چیزی که من میبینم یک حس سطحی و ضعیفه نه علاقه شدید و عنیق و انگار این فرد وقتی در محیط خانه به مشکل میخوره شما رو مثل یک خانه امن میبینه و میاد به سمت تون ولی این برگشت نه از عشق بلکه از سر التیام و نیازه و هرگاه این نیاز تموم بشه ارتباط اون شخص با شما هم تموم میشه

مممنونمممولی درباره دومی خیلی بیشتر کنجکاو بودملظفا فقط بگو درباره من حرف میزدن؟ اگه آره درباره من ب ...

دقیقا همون چیزی که بهش شک داری درسته درباره ت حرف میزدن مخصوص با خانم جوانی که نقش پررنگی داره تو زندگی اقا و بعدش منجر به یک جدایی سردی و یک ویرانی شد این رابطه

سلام عزیزم باید بگم برای خاستگار بیشتر خانواده تحت فشار قرارت میدن و یک جور نظارت میخوان داشته باشن ...

گلم اخرش چی میشه ازدواجم؟؟؟مشخصاتش چیع؟

باب دلم هست؟؟من در مورد اون آقا حس کردم

مشکل داره دلش نیست به زندگی،وودودله نمیدونم

به نظرت آخر جدا میشه