2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ف چه حسی به من داره؟ منو بیشتر دوست داره یا بقیه کیساشو؟ آیا حسش مثل قبله؟ کمتره یا بیشتر؟ بهم فکر م ...

عزیزم فقط راجب شخص اول پاسخ تون رو میدم باید بگم که این شخص در گذشته پنهان کاری و یا عدم صداقتی با شما داشته و به همین خاطر از شما جدا شده و دور شده و در حال حاضر این فرد در یک افسردگی به سر مییره یعنی کنترلش دست خودش نیست و تا جایی که میبینم و حس میکنم شخصی قراره براش دعا بگیره و یا گرفته و باعث شد که این فرد افسرده بشه و در خودش فرو بره اگر در اینده این فرد برگزده متاسفانه چندان تاثیر پایداری نداره چون حسم میگه حتی اگر مسیر دعایی هم بخوای بری یا هرچیزی اثر موقت داره و فقط باعث میشه طرف مقابل برای التیام و رفع نیازش برگرده و نه از سر عشق واقعی🌹

عزیزم فقط راجب شخص اول پاسخ تون رو میدم باید بگم که این شخص در گذشته پنهان کاری و یا عدم صداقتی با ش ...

من گلم ۳۵ سالمه،۳ ساله جدا شدم،راجب ازدواجم بگو

خواستگار جدیدم،،منو راضی میکنن؟؟کسی که میدونم

بم حس داره متاهل هست،بعد این همه مدت چرا باز

استوریمو لایک کرد،بدبختی خودمم خوشم میاد ازش

امیرحسین منو دوس داره؟ اینبار واقعا دل ازم کنده و میخاد فراموشم کنه برگشت نداره؟؟

راجب حسش باید بگم چندان چیز خوبی نیست حس پشیمونی داره و اینکه دوست داشتن رو نشون نداده و این فرد به دلیل تاثیرات فردی دیگر و یا سنگینی دعا و یا طلسم شخصی داره کم کم یاد شما و خاطرات تان را فراموش میکند

عزیزم فقط راجب شخص اول پاسخ تون رو میدم باید بگم که این شخص در گذشته پنهان کاری و یا عدم صداقتی با ش ...

مممنونممم

ولی درباره دومی خیلی بیشتر کنجکاو بودم

لظفا فقط بگو درباره من حرف میزدن؟ اگه آره درباره من بوده به همون خاطر سرد شده؟ بله خیر

راجب حسش باید بگم چندان چیز خوبی نیست حس پشیمونی داره و اینکه دوست داشتن رو نشون نداده و این فرد به ...

ینی هیچوقت دوسم نداشته و نداره؟ اگ برگردم سمتش واکنشش چیه؟

هرچی ازش نسبت بهم میفهمین بگین

بین تون سنگینی هست احتمال زیاد از سمت توئه  مول یک جور چشم نظر تا دوماه دیگه یا دو هفته دیگه بین تو و یک شخصی گیر میکنه و در کل این ادم ازت ربوده میشه با زیرکی یکی از چنگ تو درش میاره 

میشه خواهشا لطفا منم بگید 

کی میریم تو رابطه ؟حسش چیه ؟میرسیم بهم ؟؟کی ممنونتم 

چند روزی نیستش تو واتساپ افهه ولی انستا آناستوریهامو نمیبینه همنمیدونم چش شده یهو اینجور شدهدلش برام ...

عزیزم پای یکی دیگه در میونه نفر دوم بعد از اون این فرد درگیر یک موضوع مالی تو خانواده ست و عزیزم در اخر دارم میبینم این اقا به شدت بازیگوشی های جانبی داره کلا ادمی نیست که اگر برگرده روش حساب باز کنی اگر احتمالا تا اخر برج بعدی برگشت از سر التیام و نیازه نه عشق حقیقی و واقعی 

2823
2791
2779
2792