2777
2789

کابرا همینجا میگفتن

ولی بنظر من خیلی خوب بازی کرده با اینکه اولین فیلمش بوده

میگفتن باید زیباتر هم میبوده بازیگره 

دوسه تا نسخه دیگه کشورا ازین یوسف پیامبر ساختن نمیدونم دیدید یا نه

بازیگر یوسفشون اصلا زیبایی بازیگر مارو نداره بقیه بازیگراشونم ابهت بازیکرای مارو ندارن

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دقیقا

هر کی گفته بیخود گفته 

تازه الانشو دیدی چه کراشه 😭😭😭🥺😍🤣

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با نظرت موافقم  غربیها وقتی می‌خوان از یه کشور شرقی فیلم بسازن سعی میکنن تا اونجا که ممکنه زیبا نشونش ندن  برای فیلمهای مربوط به خودشون  سنگ تموم می‌ذارن 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

دقیقا هر کی گفته بیخود گفته تازه الانشو دیدی چه کراشه 😭😭😭🥺😍🤣

اره خیلی البته به چشم پیامبری بهش نگاه میکنم😂😂

ولی واقعا وایب یوسف واقعیو داره یعد من چنتا کلیپم ازش دیدم رفتار خودشم مثل پیامبراست مثلا میگفت حتی تو فضای مجازی اصلا نیستم چون شعور بالا میخواد ک من میترسم مردمو امر و نهی کنم

بعد مثلا گلزار یبار گذاشته بود پز نیست سبک زندگیمه

کابرا میگفتن نقش یوسف رو  گلزار باید بازی میکرد

اصلااا بهش نمیاد😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

خدا رحمت کنه کارگردانش اقای سلحشور رو

اتفاقا انتخاب خیلی عالی و به جایی بود هم به لحاظ ظاهر و هم بازی

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

منم با نظرت موافقم غربیها وقتی می‌خوان از یه کشور شرقی فیلم بسازن سعی میکنن تا اونجا که ممکنه زیبا ...

اره دقیقا

خدا رحمت کنه کارگردانش اقای سلحشور رو اتفاقا انتخاب خیلی عالی و به جایی بود هم به لحاظ ظاهر و هم باز ...

دقیقا

میاست گلزارو بزارن🤌🏻

اخه گلزااااار😂

نمیاد بهش بخدا

درسته فردا کاش ببینم تکرارشو فقط اونجا که جوون میشه رو دوست دارم زلیخا

منم خیلی 

یکی از بازیگرا گفته بود ک پشت صحنه هم همه گریه میکردن تو اون صحنه

اره خیلی البته به چشم پیامبری بهش نگاه میکنم😂😂ولی واقعا وایب یوسف واقعیو داره یعد من چنتا کلیپم از ...

😂

برای نقش اون فرشته ای که توی چاه مثلا اومد همدمش شد یادمه بار اول بعد پخشش کلی حرف و حدیث بود که بازیگره مناسب اون نقش نبوده چون توسریالای دیگه همیشه نقشای منفی و ادمای کلاهبردارو داشت 

نقش یوسف به این لحاظ انتخاب به جایی بود

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷