2777
2789
عنوان

فیلم پیر پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 45 پست
خیانت منظورتون چیهچون از هر زاویه و موضوعی با تمام توانش منو زخمی کرد و بدترین خیانت ها بله الان خیل ...

منظورم ارتباط با مردا دیگه غیر پدرتون بود.... 

من پدرم اخلاق شدیدا تندی داره و بددهنه و از بچگی من فقط سرکوفت و سرزنشش و فحشش یادمه و بقول شما خیلی از رفتارام تروما کودکیمه

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

دقیقا اواز دهل از دور خوشه دختره عقده داشت متاسفم ک ارتباط گرفتین خیلی سحته مادری مثل شخصیت غلام داش ...

اون زن نمیتونم با اسم مادر ازش یاد کنم خیلی اشغلل خیلیییی کسی ادم حسابش نکرد وگرنه شک نذارم هر بی حیایی ازش بر میومد

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون زن نمیتونم با اسم مادر ازش یاد کنم خیلی اشغلل خیلیییی کسی ادم حسابش نکرد وگرنه شک نذارم هر بی حی ...

فهمیدم خیلی سخته الان متاهلین یا هنوز با ایشون زندگی میکنین

هر ننه قمری میدونه ادمی ک معتاده وقتی خماره روانی میشه و زورش چند برابر میشه ،اینا اومدن خمارش کردن  حبسش نکردن تو اتاقش، تو کل خونه میچرخید یا انواع چاقو و چیزای تیزی ک میتونه باهاش آدم بکشه، اینی ک مخاطب رو گاو فرض میکنه رو مخ آدمه

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️

منظورم ارتباط با مردا دیگه غیر پدرتون بود.... من پدرم اخلاق شدیدا تندی داره و بددهنه و از بچگی من فق ...

نمیدونم چون میدونم ازش هرچی بر میومد اما رفتارای جنسی زیاد دا‌شت پدر من ازین زن بدش میومد هیچ علاقه ای بهش نداشت چون زنانگی نداشت حموم نمیرفت نظافت نمیکرد ما ک بچه هاش بودیم حالمون بهم میخورد از بوی گوهش کلش بو لجن میداد یادمه شبا از شدت بوی گوه سرش نمیتونستم بخوابم جرات نداشتیم چیزی بگیم بخصوص من با من از بچگی دشمنی وحشتناکی دا‌شت با تمام وجود ازم متنفر بود درحالی ک بهترین بچه ای بودم ک هر والدینی ارزوشو داشت این حرفو بارها معلمام بهش گفتن اما اون جاش شادی خشمگین میشد

جلوی ما دو دختر بودیم و ی پسر لخت مادر زاد میگشت من خیلی خجالت میکشیدم یجوری خودشو میچسبوند ب داداشم همیشه فک میکردم بین اینا چیزیه عین زنو شوهر رفتار میکرد با داداشم اینم بگم ک الان پسرشم پا جای ننش گذا‌شت 

هر ننه قمری میدونه ادمی ک معتاده وقتی خماره روانی میشه و زورش چند برابر میشه ،اینا اومدن خمارش کردن ...

این برای منم سوال بود میتونستن جاا زندانیش کنن بمیره نهایت بعد بگن اعتیاد داشت یا با مواد بکشنش بگن اور دوز کرده بعدم اموال میرسید راحت زندگی میکردن

نمیدونم چون میدونم ازش هرچی بر میومد اما رفتارای جنسی زیاد دا‌شت پدر من ازین زن بدش میومد هیچ علاقه ...

هییی🥲💔

چ غمگین اخه با بچش... 

متاسفم واقعا عزیزدلم 🫂 خیلی درد کشیدی

فهمیدم خیلی سخته الان متاهلین یا هنوز با ایشون زندگی میکنین

متاهلم یک سال دوماهه قطع رابطه کامل کردم اما دست از سرم بر نمیداشت مدام پشت سرم تهمت های بشدت زشتی میزد ک یجا داغ کردم رفتم داد بیداد کردم جلوی خودم زنگ زد همه رو جمع کرد گفت اینو منو عین سگ زد فوحشم داد و زد ب گریه ولی تا یه ثانیه قبل اومدنشون عین غلام تو صحنه اخر حرصم میداد

متاهلم یک سال دوماهه قطع رابطه کامل کردم اما دست از سرم بر نمیداشت مدام پشت سرم تهمت های بشدت زشتی م ...

خوبه ایشالله شوهر خوبی داشته باشین ک جبران کنه 

کلا رهاش کنین بزارین هرچی میخواد بگه اینجوری ک گفتین بهش بگین نگه بازم کار خودشو میکنه کلا بندش نباشین ارامش بیشتری دارین

هییی🥲💔چ غمگین اخه با بچش... متاسفم واقعا عزیزدلم 🫂 خیلی درد کشیدی

خیلی حتی کارایی میکرد ک الان کم از تجاوز جنسی ب کودک نیستن 

میدونی من با تمام وجودم این فیلمو درک کردم چون با تمام وجودم ازون هرزه متنفرممم عین داداش علی ک گفت اخر یه شب تو خواب با بالشت خفت میکنم من مدام تو ذهنم اونو با چاقو میکشم شدت اسیب ک زده خیلی بالاست دلم میخواد یبار بتونم زندگیمو کتاب کنم 

خیلی حتی کارایی میکرد ک الان کم از تجاوز جنسی ب کودک نیستن میدونی من با تمام وجودم این فیلمو درک کرد ...

مریض روانی نبودن؟ 

اگر تونستین حتما کتاب کنین مطمئنم پرفروش میشه 🤍

خوبه ایشالله شوهر خوبی داشته باشین ک جبران کنه کلا رهاش کنین بزارین هرچی میخواد بگه اینجوری ک گفتین ...

میدونستی الان کل اطرافیانشو داره سال ها گول میطنه همشونو با یه دروغ خیلییی بزرگ سر کار گذاشته و کسی خبر نداره؟همش میگم منه خررر چرا همون موقع دروغشو لو ندادم بموبم تو صورتش درحالی ک اون جلوجلو بهم تهمت اینو میزد ک دروغشو لو دادم در حالی ک من اینقدر خرم ک تو اوج تنفرم دروغشو لو ندادم نمیدونم چرا حس تعهد میکردم خرم همینم یه تروما هست 

مریض روانی نبودن؟ اگر تونستین حتما کتاب کنین مطمئنم پرفروش میشه 🤍

چرا دقیقا روانیه با چند تا مشاور مختصر یه موضوع رو گفتم دهنشون بتز مونده بود میگفتن اصلا نرمال نیست 

میدونی همه اینا از ذات لجنش میاد فقطططط با من اینجوره فقط با من اختلافم با بقیه بچه هاش عین سیاه و سفید بوده در این شدت

این زخما بامن همراهن گاهی بتونم فراموش کنم باز یاداور میشن گاهی میگم برم تهت درمان اما میگم نمیتونه کسی کمک کنه علاوه بر هزینه گزافش تو ایران مشاگر ها ضعیف عمل میکنن این زخمارو زده با شدت اخر تا استخونام تیکه شدم مساور چجور میتونه خوبش کنه؟نمیتونه

خوبه ایشالله شوهر خوبی داشته باشین ک جبران کنه کلا رهاش کنین بزارین هرچی میخواد بگه اینجوری ک گفتین ...

زندگیم خدارو شکر خوبه اون خیای میسوزه میدونی خیلی تلاش کرد بدبختم کنه خدا باهام بود نذاشت اخرش ب مو رسید ولی پاره نشد چیزیم ک داغ کردم این بود پشتم گفته بود اینو شوهرش عین سگ میزنه خیلی اتیش گرفتم ک حتی با وجود یه ساا نبود من بازم میاد از اخرین چیزی ک مونده هم سو استفاده میکنه