2777
2789
عنوان

فیلم پیر پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 45 پست
اره قبول دارم ولی حقش مردن نبود ک تهش به مردشم ت.جاوز بشه یکم گناه داشت چون مادر سختگیری داشت

بنظر من حقش بود وگرنه تا عمر داشت برا مردا عشوه میومد غلام یجا درست گفت خودت میدونستی نظرمو ک اومدی اینجا وگرنه کی میاد خونشو نصف قیمت بده 

شوهرشم بی دلیل طلاق گرفته بود کلا زن زندگی نبود تو همون جا بود علی رو برد همش مواد و قاطی بودن همونجا هم برا همه مردا عشوه میاد و سبک بازی در میاره

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درست میگین پول کور و کرش کرده بود

خراب بود کلا زنه وگرنه ادم سالم با پول خراب نمیشه الان علی بهش میگه تو عقده حلب توجه داری برا همه جلب توجه میکنی بابای من خونشو یه دهم قیمت داد تو گرفتی هرجی میده تو میگیری راست اونم میگه کیف میکنم ک هرزنی منو میبینه دو دستی شوهرشو میچسبه

این دیالوگ مخصوص زنای خراب هست 

میدونی چی تو ذهنم گذشت؟وقتی از دور به این خانواده نگا میکنی اگه نشنتسی میگی خوش بحالشون یه عالمه ثروت و دوپسر و پدر شادن اما وقنی داخلشونو میبینی میفهمی چ فاجعه ای هست ن خبری از خانواذه هست ن حتی پول در عین ثروت پدر

میدونی الان چقدر همجین جیزایی هست ک از دور اصلا مشخص نیست چه تناقضی داخلش هست 

برعکس تبلیغاش ک فک.میکرذم چرت باشه با این فیلم خیلی ارتباط گرفتم کلا اهل فکر کردن و انالیز فیلم نیستم نگاه میکنم میرم اما این فیلم بی تاثیر با تجربیات و خاطراتم نبود من یه مادر عین غلام دارم

فیلم خوبیه 

باعث میشه این تقدس پنداری از هر مثلا پدر و مادری برداشته بشه

خودم که اول دیدم باورم نمیشد همچین پدری هم وجود داشته باشه...

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خراب بود کلا زنه وگرنه ادم سالم با پول خراب نمیشه الان علی بهش میگه تو عقده حلب توجه داری برا همه جل ...

دقیقا اواز دهل از دور خوشه 

دختره عقده داشت 

متاسفم ک ارتباط گرفتین خیلی سحته مادری مثل شخصیت غلام داشتن

خیلی ببخشید خدای نکرده خیانتم دیدین از مادرتون؟ 

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

من که اصلا خوشم نیومد نگاه ابزاری به زن داشت افتضاح بود

حقیقت جامعه رو نشون داد اتفاقا زن هایی ک عقده توجه دارن از جنس مخالف و رواتی هایی عین غلام ک نامرعی هستن کسی خبر از وجودشون نداره

فیلم خوبیه باعث میشه این تقدس پنداری از هر مثلا پدر و مادری برداشته بشهخودم که اول دیدم باورم نمیشد ...

وجود داره علت ارتباط گرفتن من با این فیلم همینه چون...

من مادری عین غلام دارم به همین شدت و کسی خبر نداره از شدت رواتی بودنش....

دقیقا اواز دهل از دور خوشه دختره عقده داشت متاسفم ک ارتباط گرفتین خیلی سحته مادری مثل شخصیت غلام داش ...

خیانت منظورتون چیه

چون از هر زاویه و موضوعی با تمام توانش منو زخمی کرد و بدترین خیانت ها بله 

الان خیلی چیزا برام تروما هست 

منو هرکس میبینه تو جامعه فک میکنه لای پر غو بزرگ شدم خبر از قلب خونینم ندارن

فقط اونجای ک واسه علی بیچاره عشوه میومد تو خونش در حالی ک با باباشم بود زنیکه زیگیل😐

بله زنه حقش بود مردن اشغال بود اشغال

وجود داره علت ارتباط گرفتن من با این فیلم همینه چون...من مادری عین غلام دارم به همین شدت و کسی خبر ن ...

تا میتونی ازش دور شو پس...‌

غلام که یه قاتل سادیستی روانی بود 

علاوه بر اون هول و هرزه هم بود 

به پسر دوم خودش هم شک داشت بیچاره رضا...‌

ولی واقعا ۱ ساعت آخر فیلم محشر بود

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠