2777
2789

انشالله هیچ کس تو همچین موقعیتی قرار نگیره،اینایی که میگن مال خودشه اختیارش با خودشه تجربه نکردن همینجوری میگن 

خیلی حرفه  موقع دردسر و مشکلات و مریضی و پول خرج کردن وسط باشی و همه ازت انتظار داشته باشن اونوقت دارایی و پول و کس دیگه این وسط بخوره 

دیدم که میگم و سپردم به خود خدا که جای حق نشسته,انشالله خرج دوا ودکترشون بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب پس چرا چشمش دنبال اون ماله؟ديگه اينده معلوم ميكنه شوهرت فرق ميزاره يا نه.من خودم مادرم شايد صلاح ...

دختره دعوا درست کرده خونه باباش که چرا بقیه رو فروختید

اینا هم باج دادن گفتن بقیش از تو

انشالله هیچ کس تو همچین موقعیتی قرار نگیره،اینایی که میگن مال خودشه اختیارش با خودشه تجربه نکردن همی ...

نه خدا نکنه عزیزم پول دکتر بدند

ولی خب انصاف نیس

کدورت میشه بین خود بچه ها

چشمش دنبال مال اونا نیسناراحته از تصمیمشون

حرفاتون باهم نميخونه.

يكجا ميگيد گفته بچه مرده اوث نداره 

يجا 

ميگيد دختره دعوا كرده  و براي اون بهش دادن..

خب وقتي ميدونه براي دعوا مادرش اينكارو كرده

ديگع مگه ناراحتي داره؟؟؟ يا تبعيض هست ؟

اتفاقا اينجووي ك خيليي حس بهتري داره

ميگي مجبور بودن فرق نزاشتن

💕

حرفاتون باهم نميخونه.يكجا ميگيد گفته بچه مرده اوث نداره يجا ميگيد دختره دعوا كرده و براي اون بهش دا ...

چرا نمیخونه

شوهرم میگه مگه من مرده ام که ارث بهم ندند

خب میگه چرا این تبعیض هست

نمیفهمم چرا حرفام به هم نمیخوره

چرا نمیخونهشوهرم میگه مگه من مرده ام که ارث بهم ندندخب میگه چرا این تبعیض هستنمیفهمم چرا حرفام به هم ...

شما ميگي خواهرع دعوا كرده بهش دادن..

توي دعوا مگه خيرات پخش ميكنن؟

واضحه ديگه شرايط عادي نيست.

ديگه اسمش تبعيض نيست

💕

درسته بین بچه هاش فرق می زاره ولی مال خودشه و حق داره هر طور دلش می خواد استفاده کنه یا ببخشه من اگه بودم سکوت می کردم چون حقی نداشتم در مورد اموال یکی دیگه نظر بدم حتی اگه از این کارش خوشم نمی یومد