شاغله بچه ده ماهش رو من نگه میدارم هر کاری داشته باشه فوری زنگ میزنه به من همه جوره در خدمتشم ولی دریغ از یه تشکر خشک و خالی دریغ از یه روی خوش نشون دادن همیشه از همه چی ناراضیه از آسمون و زمین میناله از هر چی که فکرش رو کنی این میناله به خدا دیگه خستم کرده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
امروز اون سر کار بوده اصلا خبر از بچش نداره من حمامش کردم سوپ براش درست کردم
عزیزم.دخترت هم حتما خیلی خسته اس.سرکار میره واسه بچه اش دلش تنگ میشه.مادری که بچه زیر دوسال داره باید بوشو در اغوش بگیره و شیرش بده این غریزه اس و وقتی نمی تونه.عصبی میشه.فشار زندگی کارش بچه اش صد درصد شوهرش همه اینا ذداره داغونش می کنه.من درکش می کنم.شما رو هم درک می کنم.من به عنوان یک دختر ناسپاس بودم و حالا هم که خودم مادرم شاهد ناسپاسی دخترم هستم.مدرسه میره همه کاراش با منه.لباس شستنش اتو زدن،حمام میره وسواسیه باید قبلش برم حمامو اب بگیرم.و کلا انگار خدمتکارشم و دریغ از یه تشکر بهم میگه اگه اینکارا رو نکنی باید مفت مفت بیکار و بیعار تو خونه بگردی...حرفایی که باباش یکبار به من نزده