2777
2789
عنوان

ازدست دخترم خیلی ناراحتم

345 بازدید | 13 پست

شاغله بچه ده ماهش رو من نگه میدارم هر کاری داشته باشه فوری زنگ میزنه به من همه جوره در خدمتشم ولی دریغ از یه تشکر خشک و خالی دریغ از یه روی خوش نشون دادن همیشه از همه چی ناراضیه از آسمون و زمین میناله از هر چی که فکرش رو کنی این میناله به خدا دیگه خستم کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت باعثی 

لوسش نکن 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

مامان منم قدر شما مهربونه بچه خپاهرمو نگه میداره منم بعدا بچمو میبرم پیشش فکر نمیکنم ناراضی باشه خیلیم دوست داره 

ولی من قطعا قدر دانش هستم از الان راستی میگین ادم وقتی لطفش دیده نشه و وظیفه حساب بشه دلزده میشه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

امروز اون سر کار بوده اصلا خبر از بچش نداره من حمامش کردم سوپ براش درست کردم

بخاطر همین موضوع که دوس نداشتم مامانم و مادرشوهرم به زحمت بیفتن و بچه داری کنن واسم قید شغل رو زدم....

آخه مادرا چه گناهی کردن همین که ما رو بزرگ کردن لطف زیادی بوده حالا بخان نوه ها رو هم بزرگ کنن...

متاسفانه بعضی دخترا فکر میکنن وظیفه مادراس که بچه هاشونو بزرگ کنن اینا براحتی برن سرکار🫠

امروز اون سر کار بوده اصلا خبر از بچش نداره من حمامش کردم سوپ براش درست کردم

عزیزم.دخترت هم حتما خیلی خسته اس.سرکار میره واسه بچه اش دلش تنگ میشه.مادری که بچه زیر دوسال داره باید بوشو در اغوش بگیره و شیرش بده این غریزه اس و وقتی نمی تونه.عصبی میشه.فشار زندگی کارش بچه اش صد درصد شوهرش همه اینا ذداره داغونش می کنه.من درکش می کنم.شما رو هم درک می کنم.من به عنوان یک دختر ناسپاس بودم و حالا هم که خودم مادرم شاهد ناسپاسی دخترم هستم.مدرسه میره همه کاراش با منه.لباس شستنش اتو زدن،حمام میره وسواسیه باید قبلش برم حمامو اب بگیرم.و کلا انگار خدمتکارشم و دریغ از یه تشکر بهم میگه اگه اینکارا رو نکنی باید مفت مفت بیکار و بیعار تو خونه بگردی...حرفایی که باباش یکبار به من نزده

مامان منم خیلی زحمت بچهامو میکشه

نگهشون میداره میرم سرکار

ولی غذا و حمام و همچی باخودمه

خودم غذاشونو میزارم 

وسایل مهدو اماده میکنم

برای کوچیکه غذا و میان وعده و همچی اماده میزارم

مامانم شیرخشک میده و پوشک و بازی باهاشون

مامان دوتا گل پسر