2777
2789
عنوان

🖤ای وای مادرم 🖤

138 بازدید | 10 پست

در کوچه‌های خاموش مدینه، هنوز صدای ناله‌های مادری شنیده می‌شود که حقش را غصب کردند و حرمتش را شکستند. فاطمه‌ای که نه تنها دختر پیامبر بود، بلکه تجلی تمام فضیلت‌ها و آیینه تمام‌نمای عصمت و طهارت بود.

ای بانوی دو عالم، ای مادر امامت، ای کوثر قرآن!  

تو رفتی و دل علی را با خود بردی، خانه‌ات خاموش شد، اما نور وجودت تا ابد در دل عاشقان می‌تابد.  

تو رفتی، اما فریاد مظلومیتت هنوز در گوش تاریخ طنین‌انداز است.  

تو رفتی، اما راهت، راه ولایت و حق‌طلبی، تا همیشه روشن است.

در سوگ تو، آسمان گریست و زمین سیاه‌پوش شد.  

ای بانوی بهشت، ای مادر حسن و حسین، ای همسر امیر دل‌ها…  

شهادت مظلومانه‌ات، سندی شد بر حقانیت راه علی، و چراغی برای راه یافتگان.

مظلوم مادرم🖤

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

السلام علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها 💔 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

🖤🥀

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

شهادت بانوی دوعالم وسرور زنان عالم بر همگان تسلیت باد چراغ دل علی رو جلو چشمانش به نامردترین شکل ممک ...

روز قیامت چی میخوان بگن به پدرشون رسول الله که به حقی سیلی زدند به صورت دخترشون 

از امير المؤمنين عليه السلام نقل شده كه پیامبر اکرم صلى اللّه عليه و آله فرمودند:

يا على اگر بنده‌ای خداوند متعال را همانگونه

که حضرت نوح در میان قومش عبادت می نمود، عبادت کند و به اندازه کوه احد طلا در راه خدا انفاق کرده باشد

و عمرش به حدی طولانی بوده که توانسته هزار حج انجام داده باشد

و بعد در بین صفا و مروه با مظلومیت کشته شود

اما ولایت تو را نداشته باشد ؛ حتی بوی بهشت را استشمام نخواهد کرد و قطعا داخل آن نخواهد شد.

بحار الأنوار  ج ۳۹ ص ۲۵۶

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)