من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من دیسکم پاره شد جراحی کردم تا دوماه درد داشتم درد خیلی شدیدو تا دوسه هفته داشتم بعدش رفته رفته کم ش ...
خداروشکر ک خوب شدین من بابام عملش بدون پیچ و مهره و اینا بود الان حدودا یک ماهو نیمه گذشته ولی این دردش کم نشده ک هیچ بدترم شده چه مسکن هایی خوبه ک دردشو کمتر کنه
منم پلاتین نداشتم الفن بهم داده بودن منم خیلی عذاب کشیدم بعد عمل ب مرور دردمیفتهبنظرم یه جادیگه ببری ...
والا میدونی هرجا رفتیم میگه جراح خودش باید ببینتش دیگ حالا بازم نوبت گرفتم براش میگن عملش همه چیزش خوبه بخیه ها خوب جوش خورد بدون التهاب و بدون عفونت فقط جای عمل و تیغش بشدت درد میکنه البته طبق گفته شما یکم زمان بر هست خوب بشه پدرم الان ۱ماه ونیم از نقاهتش گذشته