2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسکن قوی ،فقط ترامادول نخوره که اعتیاد اوره چون دکترها اونم میدن ،کاش عمل نکرده بود اون روش که آمپول ...

دیسکوژل رو میگی من خودم انجام دادم.آیا کسی از اطراف شما هم انجام داده

مسکن قوی ،فقط ترامادول نخوره که اعتیاد اوره چون دکترها اونم میدن ،کاش عمل نکرده بود اون روش که آمپول ...

اره واقعا من روز عمل پشیمونش کردم دوباره رفت پروندشو داد اشتباه کرد هیچکسم نیست مراقبش باشع تنها زندگی میکنه

من دیسکم پاره شد جراحی کردم تا دوماه درد داشتم درد خیلی شدیدو تا دوسه هفته داشتم بعدش رفته رفته کم شد الانم گاهی خیلی سرپابمونم دردمیکیره 

من خیلی کارا کردم قبل عمل بحای بهترشدن بدترشدم

من دیسکم پاره شد جراحی کردم تا دوماه درد داشتم درد خیلی شدیدو تا دوسه هفته داشتم بعدش رفته رفته کم ش ...

خداروشکر ک خوب شدین من بابام عملش بدون پیچ و مهره و اینا بود الان حدودا یک ماهو نیمه گذشته ولی این دردش کم نشده ک هیچ بدترم شده چه مسکن هایی خوبه ک دردشو کمتر کنه

خوب. بوده واستون؟

من دیسکم پاره بود خیلی درد و گزگز پا داشتم همه دکتر گفتن عمل من در شرایطی نبودم عمل کنم دیگه این دکتر آخری برام دیسکوژل زد با رعایت کردن بهترم

خداروشکر ک خوب شدین من بابام عملش بدون پیچ و مهره و اینا بود الان حدودا یک ماهو نیمه گذشته ولی این د ...

منم پلاتین نداشتم 

الفن بهم داده بودن 

منم خیلی عذاب کشیدم بعد عمل ب مرور دردمیفته

بنظرم یه جادیگه ببرین دکتر ببینه پدرتون رو ب من گفتن باید استخر بری 

قبل از عمل این آمپول دیسکوژل رو نزدی

نه برمن دیگه خیلی اوضاعم خراب بود دیسکم پاره شده بود نمیتونستم هیچ‌کاری کنم حتی راه برم دلیلشم اینه فیزیو و طب سوزنی کردم بدتر شدم

منم پلاتین نداشتم الفن بهم داده بودن منم خیلی عذاب کشیدم بعد عمل ب مرور دردمیفتهبنظرم یه جادیگه ببری ...

والا میدونی هرجا رفتیم میگه جراح خودش باید ببینتش دیگ حالا بازم نوبت گرفتم براش میگن عملش همه چیزش خوبه بخیه ها خوب جوش خورد بدون التهاب و بدون عفونت فقط جای عمل و تیغش بشدت درد میکنه البته طبق گفته شما یکم زمان بر هست خوب بشه پدرم الان ۱ماه ونیم از نقاهتش گذشته