2821
2789
عنوان

بیاین لطفا

70 بازدید | 10 پست

سلام خانوما منوهمسرم مشکلات زیاد داریم تو رابطمون تا پای طلاقم رفتیم چون مامانم خیلی گریه میکرد و حالش بد بود خودم با التماس برگشتم...

شوهرم طلاهایی که ما براش خریدیمو فروخت ولی من اجازه فروش هیچ طلایو‌ندارم قرار بود خونه بخریم میگفت خونه به نام خودمه ولی منم حقی دارم سهمی دارم مگه میشه اخههه این درجالیه که موقع طلاق میگفت باید توافقی طلاق بگیری وگرنه ده سال میکشونمت دادگاه پاسگاها..

خانوما من نمیخوام سهممو بگیرن ازم این درحالیکه به حقوقمم چشم داره خزجی که نمیده بهم میگه باید سهم خور و خوراکتم خودت بدی و زندگی مشترک همینه نمیدونم قید سهم و مهریمو بزنم راحت شم چون این مرد با اون خانواده گرگ صفتش هیچی بهم نمیدنیا بمونم عذاب بکشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم احساس میکنم شوهرم مثل یه مرد رفتار نمیکنه رفتاراش خاله زنکیه

اینا بخاطر همون خانواده ای است که می گی. نتونستند یادش بدهند چطور باید در جامعه رفتار کنه و کمکش نکردند هویت و شخصیتش رشد کنه.

خودت داری میگی قالتاقن پس از اونا چیزی بهت میرسه بنظرت؟

نه فکر نکنم😔

اشکال نداره پول ارزش این همه بدبختیو نداره درسته که نصف اون طلاها حق منه خودم جمع کردم خریدم