2777
2789
عنوان

دکتر پوست مو

28 بازدید | 6 پست

سلام دوستان خواهش میکنم کمک ام کنید من دنبال دکتر پوست و مو خوب میگردم هر کی میگی یه چیزی میگه راستش ۱۴۰۰پیش دکتری رفتم بد نبود، اما حس میکنم خیلی کار آمد نیست من موخوره اون موقع گرفته بودم شامپو بهم معرفی کردند قرص دادند که ریز کم کرد اما دیگه پیدا نمیشد داروها راستش الان ریزش مو دارم موهام قبلاً مثل سیم اسکاج بود اما الان ۵سال که ازدواج کردم خیلی بدتر شده خییلی نازک شده ریزش داره ،مو خوره ها بیشتر شده میودنم مراقبتی هستش اما خییلی نازک شده پنج سال که ازدواج کردم مو ها سفید در آوردم زیاد تر هم میشه که من تو ازدواج ام استرس فشار عصبی زیاد داشتم دارم ،آبرو هام مژه هام کم شده آبرو هام بدتر نمیودنم چیکار کنم ،پوست امم چرب دکتر قبلاً پیشش میرفتم صابون نوشت برام اما بازم چرب بود فقط شامپو، صابون داد یه دونه قطره بریزم کف سرم که هم داغ میکرد همم قرمز میشد پوست ام نازک حساس هر جور ضد آفتاب امتحان کردم باز برم تو آفتاب نکات رعایت کنم باز سیاه میشم ،دیگه گونه نزدیک به بینی ام پوست ام پرتقالی شده همون منافز باز

از اون طرف ناخن هام مدتی خون جمع شد بعد بلند شد بدتر شده

این مدت همش از بقیه میپرسیدم دکتر که خوب باشه معرفی کنند برم دیگه همه میودنید وضعیت اقتصادی همه خراب گفتم حداقل دکتری برم که کسی رفته راضی باشه

برای ناخن ام گفتم راهنمایی بگیرم ازش

مسخره ام نکنید بگید جمع شده این مدت دکتر عمومی دوست مو رفتم بی تأثیر بود

دکتر قبلی نشد برم داستانش فرق میکنه

خدا خیرتون بده اگر راهنمایی کنید ممنون میشم حداقل هزینه کردم نتیجه بگیرم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مشکل هورمونی ندارم راستش آزمایش دادم البته پیش دکتر زنان رفتم نوشت قبلاً همون دکتر که میرفتم گفت که رفتم بعد کم بود خیلی کم دکتر قرص نوشت خوردم بعد اون حساسیت پیدا کردم بهش حالم بد شد کارم به اورژانس کشیده دیگه نخورم ،و دوبار هم باز آزمایش دادم گفتند مشکلی نیست

چکاپ دادم نه مشکل ویتامین دارم نه مشکل کمبود آهن که قبلاً داشتم

برای همین موندم چیکار کنم

اتفاقاً مارلیک هستم برام راحت برم شهریار ولی راستش از دکتر شهریار میترسم چون تجربه خوبی باهاشون ندارم مخوصص که اکثرا منشی بی ادبی دارند من متخصص زنان رفتم عطار زاده خودش کارش خوبه ولی منشی خواهرش خییلی بی ادب بی اخلاق و زورکی پول میگیره مثلا من آزمایش نوشت همون هفته آزمایش دادم جواب گرفتم هفته بعدش رفتم پیشش گفت باید معاینه بشی گفتم هفته پیش شدم الان قرار فقط جواب آزمایش نشون بدم گفت یا معاینه میشی یا ویزیتت نمیکنم مسئله دیگه هم بود و با دیگران دیگه نرفتم