2777
2789

من دوس دارم با دوستام برم یه شهری هست یک ساعتیمونه شهر ساحلیه یه هوایی. عوض کنم نمیدونم خواستم برم فقط بهش اطلاع بدم که دارم میرم یا از قبل راضیش کنم که اجازه بده چون یبار قبلا گفنم گف نرو دوره خطرناکه از یه طرفم نامزدم که نیس از یه طرفم اجازه نگیرم میگه از همین الان بی اهمیت میکنه ادمو شما بودین چیکار میکردین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط اطلاع بده. و اگه گفت نه، خیلی منطقی درمورد این موضوع صحبت کن باهاش. ببین چی میگه. همین موضوع باعث میشه همدیگه رو بهتر بشناسین.

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

من باشم حتی اطلاعم نمیدم چون واقعا لزومی نداره وقتی پیام بده یا تماس بگیره اونموقع تو حرفام میگم اونم اینطوری که مثلا میگم خوبم مرسی اومدم فلان جا داریم میگردیم نه اینکه هنوز هیچی نشده بیام بگم اقا ایا به بنده اجازه میدهی بروم

ما داریم اشنا میشیم قرار نیست تو این دوران اقا بالاسر باشه اصلا طرف نباید به خودش اجازه بده دخالت کنه 

من باشم حتی اطلاعم نمیدم چون واقعا لزومی نداره وقتی پیام بده یا تماس بگیره اونموقع تو حرفام میگم اون ...

اخه یبار گف دوس ندارم طرفم تنها با دوستاش بره یه شهر دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز