2777
2789
عنوان

شوهر

272 بازدید | 14 پست

دیروز با شوهرجون رفتیم بیرون یه دور بزنیم همش میگفت چرا‌من باید تورو ببرم بیرون هرشب خسته شدم یکمم میخوام با دوستام باشم در حالی که تو هفته دو بار میبره انتظار داره کله هفته با دوستاش باشه یه بار منو ببره بیرون. کلا دو ساله مشکلمون اینه. اولا که خیلی شدید بود الان باز بهتر شده یه پسر چهار ماهه هم داریم من با بچه کوچک کجا میتونم اخه برم خونه هم میمونم حوصلم سر میره

مشکل شما دقیقا مشکل منم هست😔😔واقعا نمیدونم چه کار کنم با من که به بار میره بیرون ده بار با دوستاش میره،الان داشتم تایپیک دیگه ایی میگفتم دخترم واکسن زده تب کرده اون صبح به بهونه ی سمینار رفته بیرون الان ز زدم میگه با دوستامم منم تو این شهر غریبم خیلی نفرینش کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از‌مردای دوست باز...

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
چقدر با دوستاش میره بیرون؟

الان‌خیلی کم فقط پنج شنبه ها و یکشنبه ها چون من باهاش میرم وگرنه بزاری منو میزاره خونه خودش میره

ولی یه ماه بعده زایمانم هر شب میرفت اعصابم بهم ریخته بود 

ساعت ۶ ۷ از سر کار میاد نهار میخوره میشه ۸ ۹ بعد میگه میرم بیرون خب منم حوصلم سر میره خوته

مشکل شما دقیقا مشکل منم هست😔😔واقعا نمیدونم چه کار کنم با من که به بار میره بیرون ده بار با دوستاش ...

اون یه بارم که میره صد بار میگه ای کاش با دوستام بودم 

منم پسرم واکسن زدم صب اومد گذاشت خونه شب اومد انگار نه انگار یه دونه استامینوفن هم خریده بود براش صد بار منتش رو سرم گذاشت.

الان‌خیلی کم فقط پنج شنبه ها و یکشنبه ها چون من باهاش میرم وگرنه بزاری منو میزاره خونه خودش می ...

خب بهتره با هم حرف بزنین و اینکه حتما اجازه بدی یه روز و با دوستاش بگذرونه. اینکه فشار بیاری و تلاش کنی تحت کنترل نگهشون داری اول به خودت اسیب میزنه. ولی وقتی اجازه میدی با همجنساشم تایم فان داشته باشه هم تو روحیش تاثیر بهتری داره هم محدودش نکردی. خودتم دوست پیدا کن کلاس برو که تنها نمونی و حوصلت سر بره... به تایمایی با دوستات بگدرون با هم دوره بذارین

خب بهتره با هم حرف بزنین و اینکه حتما اجازه بدی یه روز و با دوستاش بگذرونه. اینکه فشار بیاری و تلاش ...

من خودم شاغلم درسمم میخونم دوستم داره 

یه تو این ماه دو بار رفتیم با دوستام بیرون 

یه بارش که اومدم خونه هر حرفی میزدم میگفت فلانی بهت یاد داده 

یه بارم با یه وضعی اومد خونه پشیمونم کرد از رفتنم

اون یه بارم که میره صد بار میگه ای کاش با دوستام بودم  منم پسرم واکسن زدم صب اومد گذاشت خونه ش ...

شوهر احمق من که الهی بمیره اونم همینجوره به خدا ،همه جوره باهاش راه اومدم حالا که هر روز بیرونه هر رووووزا الان با دوستاش بیرونه شب هم یکی از دوستاش دعوتش کرده بره کله پاچه بخوره که الهی سرطان شه تو تنش،جالبه بعد میگه من احتیاج دارم یه شب تا صبح با دوستام باشم اینجوری قبول نیست،اینقدرم پرو تشریف دارن که میگن بریم مشاور تو مشکل داری که نمیخوای من با دوستام برم بیرون