2777
2789
ولی ب شماره مستاجره ک داره میرهبعدم اینکه من اصن نمیدونم ب نام خودش اجاره شده یا ن

شما برو پرینت بگیر.. ببین چقدر واریز کردی به حساب کی

بعدم وقتی نمیدونستی اسم طرف چیه چه جور پول ریختی حساب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما برو پرینت بگیر.. ببین چقدر واریز کردی به حساب کیبعدم وقتی نمیدونستی اسم طرف چیه چه جور پول ریختی ...

چ کار ککم هیچ کس قبول نمیکرد

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

تا نرفته قضیه رو روشن کن

چ کار کنم ب نطرت

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

بله حتماما هزینه مصرفی ها رو میریزیم ب حساب یکی از مستاجراالان ادعا میکنن شما اصلا پرداخت نمیکنیدصاب ...

بروپرینت کارتتوبگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله حتماما هزینه مصرفی ها رو میریزیم ب حساب یکی از مستاجراالان ادعا میکنن شما اصلا پرداخت نمیکنیدصاب ...

میری بانک پرینت پرداختی هات میگیری

تاریخ دقیق رو جدا کن نشونش بده 

تاریخ، شناسه و...‌وجود داره که ثابت می‌کنه پرداخت کردی

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

پرینت حساب بگیراز کجا برات شماره کارت اون مستاجر رو فرستادن؟ مدرک داشته باش از شکایتم نترس نهایتا می ...

اس ام اس داد

خیلی گسسته و قاطی پاتی نوشتی اصلا نفهمیدم چی گفتی.

تو کامنتا نوشتم

ما هزینه مصرفی ها رو میریزیم ب حساب یکی از مستاجرا

الان ادعا میکنن شما اصلا پرداخت نمیکنید

صابخونه ها هم حاصر نمیشن شناره حساب بدن

چن ماه دیگم این مستاجر داره میره

ما میمونیم و دو تا واحد شیاد ک مستاجر و صابخونن

ما چطور ثابت کنیم ک واریز کردیم؟

میخوان ازمون شکایت کنن ک شما پرداخت نمیکنید.

میری بانک پرینت پرداختی هات میگیریتاریخ دقیق رو جدا کن نشونش بده تاریخ، شناسه و...‌وجود داره که ثابت ...

بله دقیقا

بروپرینت کارتتوبگیر

مشکلی نداره ب حساب اون ریختم؟

مشکلی نداره ب حساب اون ریختم؟

نه بگوخودتون گفتیدهزینه هابحساب این کارت بریزید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز