2777
2789
عنوان

شیما کاتوزیان چقد عنهه

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 86 پست
باباش مرده الان وقتشه بری بهش بگم اشکال نداره بابات مرد بود مهم نیست حالا خداروشکر مادرت هست😒

اره واقعا یجوری که مردا رو له میکنه یه لحظه فکر نمیکنه خودت پدر داری برادر داری

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خانوم از حق زنا دفاع میکنه، از تموم ظلمایی که به زنای ایرانی تو ایران میشه و جامعه مرد سالار و ضد زن حرف میزنه.

آیا اشتباهه؟

از وقتی پدرش فوت شد و کامنتای مرد که نه نر هارو دیدم فهمیدم همچینم دروغ نمیگفت! ذاتشون همینه.

التن بهت میگن پیک می دختر بچه ها

همین وقتی رو که صرف دعوا با مردا میکنیم اگر صرف تربیت درست مردها بکنیم اینهمه مشکلات نداریم

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

من فالو ندارم ولی واقعا یه جوری نمیشین یکی در حال ارایش کردن بیاد بهتون درس زندگی بده؟

مثلا تجربه چهل سال زندگی مشترک موفق و تربیت چهار تا بچه نخبه داره که ادم ببینه چی میگه و چیکار کرده؟!تحصیلات مرتبط داره؟!مخترع یا مکتشفه؟

اینستا نبود کی ایشون رو میشناخت؟!

خوبه ادم الگو برداره ولی از کسی که شایستگی داشته باشه

من خیلی جاها باهاش موافقم

ولی خیلی خیلی مردستیزه و گاهی ادبیات خوبی نداره

مزدا هم شخصیت دارن به هر حال

من دنبال میکنم حرفاهاش رو

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

سالهاست فالو دارمش

هرگز ندیدم کسی و تشویق به خیانت کنه والا

هر کسی از حرف ها هر جور دلش می خواد استنباط می کنه هر جور منافعش در میونه تحلیل می کنه

ایشون فقط بارها گفته چطور مردها مثلا خیانت کنن هیچی نیست زن باید فلان بشه بیسار بشه

منظورش هم این نیست که زن بره خیانت کنه منظورش اینه خیانت بد زن و مرد نداره مرد اشکال نداره تنوع طلبه اینا نداریم

در کل من خیلی دوسش دارم برای فهمیدن حرف هاش باید خودت به یک درجه از رشد فکری رسیده باشی وگرنه برعکس تحلیل می کنی

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم