2777
2789
عنوان

عجیب غریب

314 بازدید | 34 پست

سلام دوستا ، آیا شما توانایی یا قابلیت عجیب یا خاصی دارین؟ 

مثلا حس ششم قوی ، کارا و قدرتای خاص ، تعریف کنین اونایی که دارین.

مثلا من خییییلی حس ششمم قویه در حدی که گاهی از خودم میترسم ، حتی یه بار مرگ یه نفرو پیش بینی کردم خیلی برام عجیبه این موضوع

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حس ششم من قویه...😈😈

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
منم از خودم میترسم گفتم الان تصادف میکنیم سی ثانیه از ذهنم نگذشته بود تصادف کرذیم

من حتی آینده خودمو گاهی میدونم ، مثلا میدونستم کی و با کی ازدواج میکنم ولی میترسم به اطرافیانم بگم فک میکنم باور نمیکنن

من اگه تو ذهنم به چیزای خوب فکر کنم منفی میشه وبرعکس 

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

اونموقع حس میکردم نی نیم فردا میاد ساک بیمارستان پیچیدم هیچ دردو نشونه ای از زایمان نداشتم فقط حس میکردم..فرداش ساعت۱۰رفتم بیمارستان واسه زایمان زود رس

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

منم گاهی اوقات حس ششمم درست از آب درمیاد

چند وقت پیش داشتم فک میکردم امشب دخترم اباژور رو می شکنه.  دو دقیقه بعدش دخترم اباژور رو هول داد شکست 

ازین موارد گاهی دارم

عاشقتونم عشقای من