دوران نامزدیم هنوز خونه همسرمو ندیده بودم تصورش میکردم اومدم دیدم دقیقا همونه که تو تصوراتم بود
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم از این حسا زیاد دارم ...مثلا تو بارداری اتاق خوابم چسبیده به حیاط بود ،،بخدا از دیوار حیاط و میدیدم😞😞😞یا اینکه یه سری چیزارو میتونم پیش بینی کنم ک امروز مهمون میاد ..یا فلان اتفاق بد می افته یا فلان عشق و حال ردیف میشه ...الیته نمیدونم شاید قانون جذب باشه یه سری چیزا
زن هرگز نمیمیرد تنها از آنچه که هست دست میکشد.......................
از لحاظ خواب دیدن چجوری هستی ؟؟؟من همسن تو بودم خیلی بد خواب بودم ،،،هنوزم هستمااا ،،ولی امان از بختک !!خیلی سر ووقتم میومد ...حتی یک بار نزدیک بود خفم کنه ،،خواهرم نجاتم داد ،قشنگ جای یک چیز باریک روی گردنم بود مثل یک طناب نازکیا نخ !!الان هم ک نگممممم بهتره ..به نوعی هنوز در گیرم
زن هرگز نمیمیرد تنها از آنچه که هست دست میکشد.......................