2777
2789

میخوام بدونم فرهنگ مهمونی رفتن و مهمونی دادنتون چطوریه؟؟

خونواده همسر من ساروی هستن و سر این قضیه شدیدا به مشکل خوردیم

میخوام بدونم واقعا فرهنگامون فرق داره با هم؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونواده همسر من چون راهشون دوره وقتی میان چند روز میمونن

بعد من تهران هستم و همه دوستان و خانوادم تهرانیم و شدیدا اهل رفت و امد و ...

اخر هفته ها با دوستان و خونوادم برنامه میزاریم

یهو خانواده همسرم زنگ میزنن که مثلا ما دو ساعت دیگه میرسیم

یا الان داریم میایم تهران و توقع دارن گثلا امشب میرن خونه حاریم فردا شب هم خونه من بیان و وقتی من بگم مثلا ما فردا دعوتیم بهشون بر میخوره

خانواده همسرم میگن تو تهران شما همو دعوت میکنید و توی فرهنگ ما خودمون زنگ میزنیم و میگیم داریم میایم خونتون

واقعا درسته فرهنگ شما اینطوریه؟؟؟

البته قصد توهین یا جسارت ندارما

فقط میخوام بدونم واقعا اینطوری هست نحوه مهمون رفتنتون؟؟

من ساروی نیستم ولی اینجا زندگی میکنم منم اوایل مشکل داشتم 

یچیزی اینکه ما بدون دعوت جایی نمیریم ولی این طرفیا خودمونوین بیشتر دورهم جمع شدن ملاکه

دوم اینکه من هر غذایی نمیخورم برا مهمونامم سختگیرم البته که شمالیا دست ودلبازن ولی ریلکسترن

حالا مشکلت چی هست

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
من ساروی نیستم ولی اینجا زندگی میکنم منم اوایل مشکل داشتم  یچیزی اینکه ما بدون دعوت جایی نمیری ...

میگم سر این برخوردنه یه سره شاکین که تو با اغوش باز ما رو قبول نمیکنی هر وقت میایم

خانواده همسرم میگن تو تهران شما همو دعوت میکنید و توی فرهنگ ما خودمون زنگ میزنیم و میگیم داریم میایم ...

آره نارحت نشووو منم اوایل همین مشکل داشتم اینام فکر میکردن من چقد خسیسم😂😂

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
آره نارحت نشووو منم اوایل همین مشکل داشتم اینام فکر میکردن من چقد خسیسم😂😂

اخه والا من ده ساله این مشکلو دارم و اوایل ازدواجم نیست اصلا که بگم کم کم عادت میکنن و حل میشه قضیه