2777
2789

خب اینا هم ۲ تا جشن مثل شب یلدا و عید نوروز

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ما که بد نگفتیم،البته هالوین واقعا ترسناکه،

منتها چجوری جشنای مذهبی و مناسبتی ایرانیارو مسخره،اونوقت به اینا که میرسه یاد جشن و شادی میوفتن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هالووین مزخرفه

ویدیو هاشو دیدم، چن تا ادم عجیب بودن مث زامبی لباس پوشیده بودن با یه حالت زامبی طورم راه میرفتن

شبیه جن بودن 

کریسمس ولی وایب خوبی میده

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

هالوین انرژی منفی زیادی داره.تو ای نس تا دیدم همه با لباسای خیلی بدتر از خود اروپا و آمریکا تو خیاب ...

من از ترسناک خوشم میاد🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چون دوستان برای چس کلاس این مراسم هارو برگزار میکنن و زمانی که عید باستانی کشور خودشون فرا میرسه میگن نهههه عید دیگه اون حال و هوای قدیمو نداره و حال نمیده و چرت و پرت های امثال این!

آن زمان که بنهادم سر ، به پای آزادی دست خود ز جان شستم از برای آزادی🕊

شب یلدا پر از زیبایی و ایتم های قشنگ و امید بخشه پر از مفهومن 

نوروز هر سینش کلی معنی و حال خوب و دعا و انرژی مثبت پشتوانشه

ولی هالوین زامبی و اسکلت و خون و زخمو و ..... شده است واقعا حس خوبی نمیده 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 

من به هیچ جریان فکری وصل نیستم ولی چطور موقع عزاداری یا محرم و اینا میگن که اینا مال اعرابه و ما عرب نیستیم ایا در مورد هالووین و کریسمس صدق نمیکنه؟  

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
من به هیچ جریان فکری وصل نیستم ولی چطور موقع عزاداری یا محرم و اینا میگن که اینا مال اعرابه و ما عرب ...

ببخشید منم به هیچ جریانی وصل نیستم ولی یه کلیپایی دیدم از عربستان و کشورای عربی چنان هالوینی داشتن که اروپا و آمریکا اینطور نبود

ببخشید منم به هیچ جریانی وصل نیستم ولی یه کلیپایی دیدم از عربستان و کشورای عربی چنان هالوینی داشتن ک ...

دلیلش کاملا واضحه. ملتی که از خودش هیچی نداره از مال بقیه استفاده میکنه. عربستان هم همینطور. بجز شتر و گیاه صحرایی چیز دیگه ای تو کشورای عربی شما پیدا میکنین؟؟   ما اونقدر ضعیف و بی ارزش شدیم که اگه عرضه داشتیم باید کاری میکردیم که همین اعراب بجای هالووین و کریسمس بیان مهرگان و یلدای ما رو جشن بگیرن درحالی که خودمون این بازی رو به غرب باختیم.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
دلیلش کاملا واضحه. ملتی که از خودش هیچی نداره از مال بقیه استفاده میکنه. عربستان هم همینطور. بجز شتر ...

مهرگان چیه 

مگ ما خودمون جشن مهرگان داریم

مهرگان چیه مگ ما خودمون جشن مهرگان داریم

همونطور که تا 10 سال بعد یلدایی قرار نیست بمونه مهرگان و تیرگان هم حذف شدن.  کسی از فلسفه این جشنا چیزی بلد نیست. ما ایرانیا اینقدر مدبر و سپاسگزار این دنیا بودیم که با اومدن هر فصل یه جشن گذاشتیم هم برا شکرگزاری از خدا هم اینکه شروع هر فصل شروع فکری جدیده. نوروز برا بهار تیرگان برا تابستون مهرگان برا پاییز یلدا برا زمستون.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد.