2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت.من مجردم ولی خیلی دوست دارم ازدواج کنم بچه دار بشم شیره وجودم رو بریزم تو حلق بچم اونم صدای ...

عزیزمی.منم خیلی دوست دارم الان مجرد بود و اسوده خاطر.چرا هیچ کس از جای خودش راضی نیست اخه

متاسفانه خوابم نميبره 

با اينكه صبح زود بيدار شدم و ظهر نخوابيدم 

ساعت ٧ هم بايد بيدار شم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
میدونی عشقم .. میخوام خودمو بکشم این اسم دیگه اسم نمیشه😅😅😅

😲😲😂😂😂عشقم تقصیر تو نیست که به ۸۶ روش ممکن اسمت ساخته میشه 

با جوراب نرفتی تو دمپایی خیس............ عشق و عاشقی یادت بره😩😩😩😩

داشتم بوک میخوندم

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
😲😲😂😂😂عشقم تقصیر تو نیست که به ۸۶ روش ممکن اسمت ساخته میشه 

😭😢 

هر چی عشقته صدا کن تو گلکم.😍😘😅❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
نه خندوانه است😆😆تصور کردم داری شیر میریزی تو حلق بچه خندم گرفت😁یکم اروم تر ملایم تر😁

من که آرومم! من که ملایمم! یعنی چی؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
عزیزمی.منم خیلی دوست دارم الان مجرد بود و اسوده خاطر.چرا هیچ کس از جای خودش راضی نیست اخه

خیلی دلم میخواد بچم رو بغل بگیرم.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄