2777
2789
منکه خودم تا الان خونه مرتب میکردم.. فردا هم میخام برم شیراز خونه بابا 

داشتم پازل میچیدم بقیه اش موند واسه فردا آخه هزار تیکه است. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
منم ی مدت ایتطوری شده بودم پتو بکش بخواب زیرپتو ک ظاهر نمبشه😁

دقیقا الانم زیر پتو ام کلی عرق کردم جرعت ندارم بیام بیرون از زیر پتو😂

خدایا مرسی م یکیو دارم بودنش بهم ارامش میده❤️😍💖❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی دلتون میگیره چه جوری آروم میشین؟؟؟؟ حالا به هر دلیل

ورزش

خونه امو تمیز میکنم

کتاب میخونم

خیلی داغون باشم میخوابم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
چه شاعرانه😶حلق😆😆😆😆

حلق شاعرانه است  

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
حلق شاعرانه است    

نه خندوانه است😆😆تصور کردم داری شیر میریزی تو حلق بچه خندم گرفت😁یکم اروم تر ملایم تر😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
توام مثل منی ثگل😅😅😅😍

ثگل !!!!!!؟؟؟؟؟ 😐😐😐😅😅😅😲😲😲😲😲

این دیگه نو آوریه 😅😅😅

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

پری هستم درد دارم خوابم نمیبره اجازه ندارم مسکن بخورم

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

سرفه میزنم

قفسه سبنه م به حدی درد میکنه که فکر میکنم معده م هست😭

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .به لحظه ای فکر می کنم که بعد از هر بار اشک ریختن صورتم را با دستان خودم پاک می کنم خودم را مرتب می کنم و به زندگی ادامه می دهم به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی و گذشتن عمری که از شما چه پنهان به فردایش هیچ اعتباری نیست و در همان لحظه نفسی می کش هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند و ادامه لحظه های باقی را نوش جان می کنم

وقتی دلتون میگیره چه جوری آروم میشین؟؟؟؟ حالا به هر دلیل

شدید باشه دوش آب گرم، متوسط گریه . ضعیف اشپزی رقص خل شدیم رفت

اگر دیدی بچه ات گریه می کنه، وقت خودت رابرای ساکت کردنش تلف نکن،.. به کبوتری یا تکه ابری درآسمان اشاره کن، تابه آن بنگرد.. چون فیزیولوژی انسان برای گریه، نگاه به پایین کردن هست.
 ثگل !!!!!!؟؟؟؟؟ 😐😐😐😅😅😅😲😲😲😲😲 این دیگه نو آوریه 😅😅😅 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

😂😂😂😂😂😍😅

میخواستم بگم ثگول گفتم طاقت نمیاری 😆

با جوراب نرفتی تو دمپایی خیس............ عشق و عاشقی یادت بره😩😩😩😩
😂😂😂😂😂😍😅 میخواستم بگم ثگول گفتم طاقت نمیاری 😆

میدونی عشقم .. میخوام خودمو بکشم این اسم دیگه اسم نمیشه😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))