2777
2789
عنوان

بچه‌دار شدن

62 بازدید | 5 پست

من و همسرم ۵ سال میشه که ازدواج کردیم و ۱۰ سال اون از من بزرگتره. حدود ۴ و ۵ سال هم قبل از ازدواج با هم بودیم و هیچکدوم مشکلی با این تفاوت سنی نداشتیم.

ایشون پدر و مادرش رو خیلی قبل از آشنایی از دست داده بود و فقط یه خواهر بزرگتر داشت که اون هم توی ازدواج ما دخالت نکرد. یعنی مخالفتی نداشت.

اما خانواده‌ی من فقط مشکلشون تفاوت سنی‌مون بود که بعد تونستیم راضی‌شون بکنیم و اون‌ها هم موافقت کردند و ازدواج کردیم.

همه چیز هم بین مون خیلی خوب پیش می‌رفت تا تازگی‌ها که سر مسئله‌ی بچه‌دار شدن به مشکل خوردیم.

من همیشه عاشق بچه.ها بودم و دوست داشتم مادر بشم و اون این رو کاملا می‌دونست. حتی خودش هم رابطش با بچه‌ها خوب بود ولی هربار حرف بچه می‌شد با شوخی و خنده ردش می‌کرد.

قبل از اینکه ازدواج کنیم هم من سعی کردم دراین‌باره باهاش حرف بزنم و متقاعدش بکنم وقتی فهمیدم خیلی مایل نیست. اما باز هم بحث رو پیچوند و گفت بعدا درموردش حرف می‌زنیم. منم کوتاه اومدم و دیگه چیزی نگفتم. حتی به خانوادم هم حرفی نزدم که دوباره مخالفت کنند.

اما الان کاملا جدی میگه من بچه نمی‌خوام و دلیلی نداره بچه دار بشیم و تو خودت بچه‌ای و زندگی‌مون همین‌طوری خوبه.

نمی‌خوام سر این مسئله کارمون به طلاق برسه ولی واقعا هم دوست دارم بتونیم حلش کنیم.

چند سالتونه؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشکلی نداره؟؟؟

شاید مشکل داره نمیخواد کسی متوجه بشه میگه بچه نمیخوام

اگه مشکلی داره بگو درمان داره حتی اگه اسپرم صفر باشه

تاپیکمو بخون حتما

بزن رو اسم کاربریم برات بالا میاد و کامل توضیح دادم

یروز باهاش با زبون خوش و نرم صحبت کن بگو اگه فکرمیکنی مشکلی هست درمان داره نمیخوام از نعمت مادرشدن محروم بشم بعد برا مردا که طوری نیست تو هرسنی دلشون بچه خواست بچه دار میشن یا هر جمله ای که میدونی جبهه نمیگیره

بگو اگه مشکلی هست حاضرم پا به پات برا رفعش تلاش کنم لااقل دلم خوشه تلاشمونو کردیم و نشد ولی بیخود و بی دلیل بگی بچه نمیخوام برا من محدودیت سنی داره شاید یروز پشیمون شدی که برا من دیگه دیره

مشکلی نداره؟؟؟شاید مشکل داره نمیخواد کسی متوجه بشه میگه بچه نمیخواماگه مشکلی داره بگو درمان داره حتی ...

مشکلی نداره و اگه هم داشت اصلا ‌کسی نیست که بخواد پنهون کنه 

حداقل خودش به فکر درمانش بود 

تنها مشکلش اینه که دوست نداره پدر بشه

اگه مشکل جسمی داشت و پدر شدن رو می‌خواست قطعا یه تلاشی می‌کرد برای درمان