2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر حرف دخترم روزهاست که باهام قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 2986 بازدید | 100 پست

حرفهات رو داخل یه پیام رسان بنویس و براش بفرس

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید شوهرتون انقدر عقل نداره که خواب بچه تو کابوس و بچه تب دار هذیون میگه... بخاطر یه حرف اینجور می کنه. شماهم اشتباه کردی رفتی بهش گفتی بیاد پیشتون بخوابه. اون باید دنبال فهمیدن حقیقت باشه نه که بدون دونستن شمارو قضاوت کنه و شما دنبال دفاع از خودت باشی. ولش کن سر سنگین باش اخرس خودش حرفشو پیش میکشه اونموقع شما از خودت دفاع کن. 

وای چندسال پیش این اتفاق برای یکی ازاقوام افتاد...پسرش تب کردوتوهمون حالت گفت مرده اومده خونمون ...شوهرش دل چرکین شدتابنده خدامجبورشدرفت صاحبخونه روآوردوگفت توروخداتوشهادت بد کسی نیومده ....اصلاداستانی شدطفلی وولی به خیرگذشت

بگو چن ماه پیش تو خواب داشت میگفت بابا نبوسش پس حتما تو داشتی کسیو می‌بوسیدی 

بعدم جدی بگو گاهی فک میکنم ۲ تا بچه دارم بجا یکی

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

وا چه بی درک😐😐😐😐منم یه بار خواب بودم تو بغلش.بهو از خواب پریدیم.جفتمون باهم بیدار شدیم.بهش؟گفتم منو تورو اندازه مجید دوست دارم😂😂😂😂حالا مجید کدوم خریه نمیدونم😂😂😂😂اونم اول یکم سرسنگین شد ولی خب فهمید خواب بوده دیگه

شاید جن دیده بچه

نمیدونم، خودم حس میکنم دخترم از این کلیپ که تو اینیستا هست گربهه یهو مثلا زنشو میزنه زنه حاملست... 

از اون کلیگا دیده و تو خواب منو جای اونا میدیده🤔

تبلیغ خوبی بود برای استفاده از کا....😑

کا چیه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

نمیدونم، خودم حس میکنم دخترم از این کلیپ که تو اینیستا هست گربهه یهو مثلا زنشو میزنه زنه حاملست... ا ...

مگه نمیگین دو سالشه؟!  چرا اجازه میدین هر کلیپی رو ببینه

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز