2777
2789
عنوان

فیبروم رحم 😌

1895 بازدید | 19 پست

سلام خانوما ، وقتتون بخیر ،

من فیبروم رحم دارم البته ۲ سال هست دارم ولی پیگیری نکرده بودم الان که سونو دادم میگه خیلی بزرگ شده به بالای ناف اومده و به معده فشار میاره و رحم رو بزرگ کرده ،

دو سال پیش یه چیز دیگه گفته بودن، گفتند بیرون رحم هست و خطری ندارد میتونی باردار بشی ، ولی من اقدامی نکردم و چون خونریزی و درد نداشتم مراجعه نکردم ،

الان که رفتم سونو دادم دکتر میگه خیلی عجیبه که بزرگ شده میگه ۱۰ سانته ، 

دکتر میگه باید رحمت رو در بیاریم ولی اول ام آر ای بده ببینیم بدخیم هست یا خوش خیم ، 

خیلییییی میترسم، بچه کوچیکه دارم ،

دارم از استرس می میرم ، از دکتر پرسیدم اگه بدخیم باشه چیکار میکنید گفت شیمی درمانی و پرتو درمانی ،....

حالم خیلییییی بده ،

کسی تجربه مشابه داشته یا از اطرافیانش کسی بود ده با فیبروم بزرگ و بدخیم ؟؟؟

90درصد فیبرومهای رحم خوش خیمن........منم داشتم پیگیری نکردم بزرگ شده بود پارسال ولی از پارسال تا امسال همش دارم میرم سونو و قند مصنوعی رو حذف کردم خداروشکر اندازش ثابت مونده

خودت باش...مگه خودت چشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تهرانی ها ، خانم دکتر زهرا ابراهیمی بهتره یا دکتر نرجس نائب هاشمی ؟؟؟؟ من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ، اولی رفتم گفت رحم رو خارج نمی‌کنیم مگر بدخیم باشه ، 

ولی دومی گفت حتما رحم رو برمی‌داریم 

من خونریزی ندارم اصلا ...دعام کنید تورو خدا ، ....خیلی به دعاهای شما محتاجم .اگه تجربه ای دارین بگید ...

دکتر من گفت تا وقتی علائم نداری عمل نمیکنیم...........الان شما مشکلت چیه؟؟؟؟؟؟یبوست داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودت باش...مگه خودت چشه؟

خوددکترا میگن درصدش خیلی خیلی خیلی پایینه ک بدخیم باشه شاید یک درصد

بعد تا خونریزی وعلائم درد نداشته باشی عمل نمیکنن چ برسه رحم بردارن بنظرم جای دیگه هم برو

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه