2777
2789
عنوان

فیبروم رحم 😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 19 پست
تهرانی ها ، خانم دکتر زهرا ابراهیمی بهتره یا دکتر نرجس نائب هاشمی ؟؟؟؟ من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ...

فقط خاتمی خوبه که اونم رفته خارج 

خیاط زاده مونده فقط

اونم الان نمیدونم هست یا نه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی رو معده ام فشاره، شکمم و روی معده ام بزرگ و سنگین شده ،

بزرگ شده ولی بدخیم نیست ....اگه اضافه وزن داری ورزش کن..........قند مصنوعی و قهوه رو حذف کن

خودت باش...مگه خودت چشه؟

تهرانی ها ، خانم دکتر زهرا ابراهیمی بهتره یا دکتر نرجس نائب هاشمی ؟؟؟؟ من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ...

ببین من هم فیبروم 8 سانتی و یه پولیپ دو سانتی دارم که دکتر گفته برای بارداری هردو باید خارج شن. خیلی دنبال دکتر گشتم. زهرا عسگری و ریحانه حسینی خوبن که مطبشون یه جاست ولی روزای مختلفی میان مطب. من با جفتشون ویزیت شدم که به نظرم زهرا عسگری بهتره. البته نتیجه خوب عمل ریحانه حسینی رو در یکی از دوستانم دیدم. هر دو تو بیمارستان ارش عمل میکنند که دولتی و هزینه زیادی نداره ولی خودشون فقط نظارت میکنندو رزیدنت عمل میکنه. اما اگر بیمه تکمیلی داشته باشین و برین بیمارستان خصوصی خودشون عمل میکنند. تنها ایرادشون اینه که یه مبلغی هم جدا از هزینه بیمارستان میگیرند که ریحانه حسینی از من 25 خواست و زهرا عسگری هم همین حدوداست. حالا میخوام برم بیمارستان صارم هم ویزیت شم. اونجا زیرمیزی ممنوعه ولی نمیدونم دکترش خوبه یا نه. دکتر خندزاد رو اونجا بهم معرفی کردن ولی انگارهیچ کس نمیشناسه و پیشش تجربه جراحی نداشته. لطفا شما هم اگر تجربه ای داری بگو