2777
2789
آره درحالی که پسرم رو تو آن تی با قاطعیت گفت پسره متاسفانه سقط جنین دختر بیشتره

اره منم سردوتا پسرام توی ان تی گفت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره دوست داشتن بحثش جداستمن خودم همیشه دوست داشتم بچه ی اولم دختر باشهچون دخترها خیلی حامی و دلسوز خ ...

عزیزممممم پس دوتا پسر دارید ؟خدا حفظشون کنه براتون 

آره منم دلم میخواست بچه ی دومم دختر بشه که کلا دیگه همون تک فرزند موندم 😆😆😁😁

عزیزممممم پس دوتا پسر دارید ؟خدا حفظشون کنه براتون آره منم دلم میخواست بچه ی دومم دختر بشه که کلا دی ...

آره ، دختر قسمتم نشد 

البته بینش یه سقط ناخواسته داشتم ، اون دختر بود

گفتم دیگه باردار نمیشم

ولی به اصرار همسرم و پسر بزرگم باز باردار شدم

ای جانم  خدا حفظش کنه برات

دختره یا پسر؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
آره ، دختر قسمتم نشد البته بینش یه سقط ناخواسته داشتم ، اون دختر بودای جانم خدا حفظش کنه براتدختره ...

ممنونم همچنین عزیزان شما رو 

پسره ...دلم میخواست بذارم یه بچه ی دیگه هم بیارم اینقد دست دست کردم تا سنم شد ۴۱ سال 😅😅

ممنونم همچنین عزیزان شما رو پسره ...دلم میخواست بذارم یه بچه ی دیگه هم بیارم اینقد دست دست کردم تا س ...

خب سنی نیست که

تازه الان ۴۰ به بعد دارن ازدواج میکنن

منم چون بعد از سقط دیگه نمیخواستم بیارم ، فاصله ی بچه هام زیاد شد

از خیلییییی جهات راحت بودم . هم بارداری هم بعدش

چون بچه ت بزرگ شده و خیلییی کمک حالت میشه

دلم یه پسر و یه دختر میخواد بعد ازدواج 😌🫰🏻

اگه خدا بخواد نامزدمم همینجور 🥹❤️

البته دست من ۴ تا می‌خوام ولی نامزدم دوتا میخواد 😒😂

عاشق بچه ام 🥹🥹🥹🥹❤️

و قلبی ک همیشه می تپد....❤️🫰

خب سنی نیست کهتازه الان ۴۰ به بعد دارن ازدواج میکننمنم چون بعد از سقط دیگه نمیخواستم بیارم ، فاصله ی ...

دیگه جراتشو ندارم چون پسرمم ۱۶ سالشه میگم دیگه خیلی فاصله سنیشون زیاد میشه 

دیگه جراتشو ندارم چون پسرمم ۱۶ سالشه میگم دیگه خیلی فاصله سنیشون زیاد میشه

خب پس بزرگه ماشالله

دیگه راحتی پس خودت رو درد سر ننداز دوباره

حالا هرکی فاصله میندازه دلیل نمیشه دنبال جنسیت باشه که

بله ولی جاری من خودش میگفت که میخواد پسر بشه

یه دختر داشت ، دومی رو پسر میخواست