2777
2789
اتفاقا خود اینایی که دختر دارن بشدت حساسن من حتی یک مورد ندیدم کسی پسر داشته باشه و فخرفروشی کنه ولی ...

حساس بودن خیلی  با فخر فروشی و احساس برتری و قدرت فرق داره

من سر بارداری هر دو بچه م خب زیاد میرفتم دکتر زنان

خیلی دیدم که تا فهمیدن بچه شون دختره زدن زیر گریه که شوهرم طلاق میده و دنبال سقط بودن

توی همین نی نی سایت هم زیاده متاسفانه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خاک تو سرتون که اگه یکی تاپیک اینجوری میزنه اینقد بهش گیر بدید!!!! چقدر عقده ای هستید اخه گیرم که پس ...

همینو بگو اینا دیگه از اون ور بوم افتادن خب طرف دوست داره به شما چه همونجور که یکی دیگه دختر دوست داره 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حالا فامیلای شوهر من برعکسه با دختر فخر میفروشن جاهلیت جاهلیته فرقی نمیکنه و ربطی به دختر پسر نداره

دقیقا همینطوره دوست عزیز

جنسیت هیچ  اهمیتی نداره

ای کاش به ادب و شعور و تربیت و ذات درست فخرفروشی کنیم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
حساس بودن خیلی با فخر فروشی و احساس برتری و قدرت فرق دارهمن سر بارداری هر دو بچه م خب زیاد میرفتم د ...

من سونوی ان تی رفتم ،گفتم جنسیت چیه،نگفت 

برگشتم گفتم احتمال هم نمیدی ،نگفت چون دختر بود ترسید سقط کنم 

برگشتم گفتم بابا من پسر دارم،اینم دختر باشه عالی میشه،برگشت گفت به دختر می خوره بیشتر😂 

رفتم آنومالی گفت دختره😍

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
نه دکتر گردی می کرد پسر بشه

دکتر گردی نمیخواست

یا آی یو آی میکرد یا آی وی اف

۱۲ سال گشتن نداشت بنده ی خدا

حساس بودن خیلی با فخر فروشی و احساس برتری و قدرت فرق دارهمن سر بارداری هر دو بچه م خب زیاد میرفتم د ...

نمی‌دونم عزیزم 

واقعا ندیدم تا حالا ...یعنی هر چی فکرشو میکنم بنظرم هیچ فرقی با هم ندارن فقط بستگی به سلیقه ی آدما داره که دختر بیشتر دوس داشته باشن یا پسر 

من خودم پسر بیشتر دوس داشتم همسرمم همینطور ...رژیم هم گرفتم 

ولی همیشه همسرم می‌گفت هر کدوم بشه قدمش روی چشممون 

یا خودم شدیداً اعتقاد دارم ارث یا پس انداز برای دختر باید بیشتر باشه تا پسر 😅😅

ولی خب زیاده روی و گریه کردن و سقط کردن و طلاق و .... اصلا برام قابل درک نیست واقعا 😣😣😣

من سونوی ان تی رفتم ،گفتم جنسیت چیه،نگفت برگشتم گفتم احتمال هم نمیدی ،نگفت چون دختر بود ترسید سقط کن ...

آره اونایی که دخترن رو اکثرا نمیگن

چون متاسفانه هنوز عقب مونده زیاده

فاز اونایی که میگن تاج و تخت؟ وارث؟ عجب!!!

خب طرف دوست داره بچش پسر باشه قبلا نمیشد تعیین جنسیت کرد ولی الان که علمش در دسترسه چرا نباید استفاده کرد؟

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

آره اونایی که دخترن رو اکثرا نمیگنچون متاسفانه هنوز عقب مونده زیاده

آره 

درحالی که پسرم رو تو آن تی با قاطعیت گفت پسره 

متاسفانه سقط جنین دختر بیشتره 

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
نمی‌دونم عزیزم واقعا ندیدم تا حالا ...یعنی هر چی فکرشو میکنم بنظرم هیچ فرقی با هم ندارن فقط بستگی به ...

اره دوست داشتن بحثش جداست

من خودم همیشه دوست داشتم بچه ی اولم دختر باشه

چون دخترها خیلی حامی و دلسوز خواهر برادرن ولی نشد

دومی هم ته دلم خواست که دخترشه و از هر دوتاش داشته باشم ولی باز  قسمتم نبود😂😂

رفت بابا دو بار کرد نگرفت

خوبه باز خدا بهش داد

منم جاریم خیلی تقلا زد ولی دوتاش دختر شد

اونم فاصله ی بچه هاش ۱۱ ساله

همیشه میگم بیا یه پسر بدم یه دخترتو بگیرم😂😂😂