2777
2789
یعنی اونایی که دختر دوس دارن دارای سرزمین هستن و ملکه می‌خوان برای سرزمینشون ؟

👍😂😂😂😂😂

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

خاک تو سرتون که اگه یکی تاپیک اینجوری میزنه اینقد بهش گیر بدید!!!! 

چقدر عقده ای هستید اخه 

گیرم که پسر دوست داره به من و شما چه /!! 

یکی میگه تاج و تخت،، یکی میگه وارث 

اگه میگغت دختر میخوام همه به به و چح چح میکردن 

بابا بس کنید،، باب میلتون نیست راحت تاپیک رو ترک کنید،،،، چقدر بیکارید می‌آید اینارو می‌نویسید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست داشتن با اینکه بیش از حد پسر بودن برات مهم باشه فرق دارهمن خیلی دیدم بچه شون پسر شد ، شروع کردن ...

اتفاقا خود اینایی که دختر دارن بشدت حساسن 

من حتی یک مورد ندیدم کسی پسر داشته باشه و فخرفروشی کنه 

ولی متاسفانه تا دلت بخواد مورد دیدم دختر دارن و بشدت حساسن 

نمی‌دونم دلیلش چیه واقعا ؟

به جا پسر خواستن درست تربیت کنید نشه لنگه شوهر من و شوهرای داغون دیگه

واقعا حرف حساب زدی

هر روز که میام نی نی سایت همه در حال نفرین شوهراشونن و دنبال طلاق و مهریه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خاک تو سرتون که اگه یکی تاپیک اینجوری میزنه اینقد بهش گیر بدید!!!! چقدر عقده ای هستید اخه گیرم که پس ...

حق تا ابد

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

دوست داشتن با اینکه بیش از حد پسر بودن برات مهم باشه فرق دارهمن خیلی دیدم بچه شون پسر شد ، شروع کردن ...

حالا فامیلای شوهر من برعکسه با دختر فخر میفروشن جاهلیت جاهلیته فرقی نمیکنه و ربطی به دختر پسر نداره

خاک تو سرتون که اگه یکی تاپیک اینجوری میزنه اینقد بهش گیر بدید!!!! چقدر عقده ای هستید اخه گیرم که پس ...

دقیقا،شاید یکی دختر داره میخاد این یکی پسر شه،منم یه دختر داشتم سردوشی کلی دعا ورژیم واینا که پسر شه،چون از دوتاش داشته باشم دیگه بچه نیارم؛بعضیا عادتشونه به همه چی گیر بدن

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

شنیدم فلفل سیاه و کلا خوراکیای با طبع گرم خوبه

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

یکی از فامیلای ما تحت نظر دکتر بود هر کاری هم که دکتر گفته بودو انجام داد ولی بچش دختر شد

احتمالا درصد اسپرم پسر کم بوده یا نبوده

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.