2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پرتو درمانی جراحی

من همسرم داره یکماهه فهمیدیم چون جای حساسیه جراحی نمیشه کرد .

عزیزم پرتو درمانی چطوریه ؟

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
من همسرم داره یکماهه فهمیدیم چون جای حساسیه جراحی نمیشه کرد .عزیزم پرتو درمانی چطوریه ؟

عزیزم واقعیت من تو جریان روند درمانش نبودم حضوری ندیدم🥲

ولی هم رادیوتراپی میکرد هم پرتو درمانی الان کانل خوب شده 

من همسرم داره یکماهه فهمیدیم چون جای حساسیه جراحی نمیشه کرد .عزیزم پرتو درمانی چطوریه ؟

اول فقط مغزش بود بعد رفته بود نخاع 

خلاصه روزای بدی بود خدا نشون هیچکس نده انشالله ایشونم خوب میشت روند درمان رو طی کنید

اول فقط مغزش بود بعد رفته بود نخاع خلاصه روزای بدی بود خدا نشون هیچکس نده انشالله ایشونم خوب میشت رو ...

هندز جلساتش شروع نشده منتظر جواب آزمایش تکمیلیشیم .

روزهای خیلی سختی رو می گذرونم دعا کن عزیزم

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
اول فقط مغزش بود بعد رفته بود نخاع خلاصه روزای بدی بود خدا نشون هیچکس نده انشالله ایشونم خوب میشت رو ...

پرتو اذیتش می کنه ؟ یعنی درد داره ؟

هندز جلساتش شروع نشده منتظر جواب آزمایش تکمیلیشیم .روزهای خیلی سختی رو می گذرونم دعا کن عزیزم

درک میکنم 

انشالله سال بعد اینموقع روزای سختتون تموم مبشه باشوهرت کنارهم میگین میخندین خدایا به آبروی تک تک آدمای خوبی ک رو زمینت داری قسم میدم هیچ خانواده ای رو از هم جدا نکن همه کنارهم باشن سالم سلامت

درک میکنم انشالله سال بعد اینموقع روزای سختتون تموم مبشه باشوهرت کنارهم میگین میخندین خدایا به آبروی ...

ممنونم از دعای قشنگت انشاالله همیشه سلامت و تندرست باشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز