ساحل_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 3249 عنوان سوال دارم :/ 128 بازدید | 7 پست سلام بچه ها جون. کسی خودش یا اطرافیانش توی بیمارستان تریتا یا محب کوثر ، زایمان داشته ؟ السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین .... 1397/01/30 | 00:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدیهh عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 4215 عزیزم سز بود یا طبیعی؟ اگ سز بود نمیدونی هزینش چقد شد؟ خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
leila.saeed عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2631 عزیزم سز بود یا طبیعی؟ اگ سز بود نمیدونی هزینش چقد شد؟ نه طبیعی بود والا گفتا یادم نیست دو تومن شاید گفت بیمه تکمیلی بهم میده
ساحل_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 3249 دوست من سه ماه پیش محب کوثررفت خب؟ راضی بوده؟ السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
ساحل_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 3249 عزیزم سز بود یا طبیعی؟ اگ سز بود نمیدونی هزینش چقد شد؟ یکی از فامیلامون دوماه پیش محب کوثر با بیمه نیروهای مسلح سزارین کرد. ۲ تومن هزینه بیمارستان.یه تومنم دستمزد دکتر که براش سز بنویسه السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
leila.saeed عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2631 خب؟ راضی بوده؟ اره خیییییییلی اتاق اختصاصی بزرگ رسیدگی واخلاق عالی و پزشک خوب و ماماهمراه و مامای خودش اومد بالاسرش .بند ناف بچه رم پدرش برید
ساحل_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 3249 اره خیییییییلی اتاق اختصاصی بزرگ رسیدگی واخلاق عالی و پزشک خوب و ماماهمراه و مامای خودش اومد بالاسرش ... چه خوووب که از زایمان طبیعی راضی بوده.دوستمم دوماه پیش الغدیر زایمان طبیعی کرد . پدرررش در اومد.... خیلی اذیت شد.چند روز پیشا میگفت اگر بخام بازم بچه بیارم، حتما بیمارستان خوب انتخاب میکنم.دیگه الغدیر نمیرم السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....