2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمون هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 34 پست
باید بکنمبتطرت دلیل محکمی بخاطر فحش خانواده شوهر طلاق بگیرم؟تحمل میکنم ولی خیلی اذیت میشم

اگه فقط همین یه دلیل باشه نه می‌شه بخاطر علاقه‌تون به هم چشم‌پوشی کرد چون شماها همو دوست دارین زندگی تونم خوبه خیلیا هستن که صد برابر این مشکلات رو دارن که خداروشکر شما نداری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چطوری رسمی باشم وقتی خونشون دور مجبورم چند روز بمونم وقتی هم میان اینجا چند روز می‌مونن نا خودآگ ...

همه رو با ضمیر جمع خطاب کنید

وقتی منزلتون هستند مدام بهشون تعارف کنید

وقتی منزلشون هستید برای هر کاری اجازه بخواهید

به شوخی ها و فحاشی هاشون لبخند نزنید

وقتی منزلتون هستند جمع رو به بهانه ای ترک کنید تا معذب بشن

همه رو با ضمیر جمع خطاب کنیدوقتی منزلتون هستند مدام بهشون تعارف کنیدوقتی منزلشون هستید برای هر کاری ...

من کلا درونگرا و آروم هستم خیلی کم تو جمع حرف بزنم میان خونمون خیلی رسمی پذیرایی میکنن بعدا رفتن به همسرم گفتن به خانومت بگو انقدر سخت نگیر  تو پذیرایی 

من کلا درونگرا و آروم هستم خیلی کم تو جمع حرف بزنم میان خونمون خیلی رسمی پذیرایی میکنن بعدا رفتن به ...

این یعنی شما کار درست رو انجام میدی و اونها راحت نیستن

لزوما آروم بودن خوب نیست. گاهی باعث نادیده گرفته شدن میشه. باید به طور کنترل شده وارد بحث بشید و هر جا که احساس کردید دارن از دایره ادب خارج میشن با سکوت یا ترک کردنشون معذبشون کنید. در واقع باید کاری کنید که از حضور شما حساب ببرن نه اینکه اصلا بود و نبودتون به دلیل سکوت اهمیتش رو از دست بده. بخصوص در منزل خودتون