2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمون هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 34 پست

شوهر من دیگه خیلی زیاد مثبته

مثبت و لوس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من دیگه خیلی زیاد مثبتهمثبت و لوس

من بار ها بهش گفتم تو جمع دوستات هر چی میخوای بگو ولی وقتی تو خونه داری تلفنی حرف میزنی تو خونه نگو فردا بجه تیاد ازت یاد میگیر 

میدونی بعضی چیزها همون اول دیده نمی‌شن نمی‌دونم چقد رفت و امد خونوادگی داشتین ولی یعنی اگه هم این وض ...

هنوزم دوسش دارم تو اجتماع خیلی ادم با ادبیه و کلا آدم اهل فکریه ولی این عادت بد هم دار 

شاید برای یکی دیگه راحت باشه ولی برای من خیلی سنگین 

مگه نمی گید در خانواده شون عادیهیعنی توی اون 5 ماه همه غیر عادی بودن؟یا اصلا کنارش حین رانندگی یا صح ...

خوب اصلا اون موقع فحش نمی‌داد 

تازه تو این دو سالی هم که با هم بودیم ۵ ۶ ماه که خیلی راحت شد از وقتی اومدیم سر خونه زندگیمون حتی تو عقد هم اینطوری نبود 

مگه نمی گید در خانواده شون عادیهیعنی توی اون 5 ماه همه غیر عادی بودن؟یا اصلا کنارش حین رانندگی یا صح ...

خانواده شوهرم هم همینطور قبلا که تو عقد بودم و رفت و اندم کم بود خیلی رسمی بودن اصلا هر حرفی رو نمی‌زدند الان که خونمون اونده نزدیکشون راحت شدن هر حرفی رو میزنن 

خانواده شوهرم هم همینطور قبلا که تو عقد بودم و رفت و اندم کم بود خیلی رسمی بودن اصلا هر حرفی رو نمی‌ ...

خیلی عجیبه

اما شما که اخلاقشون رو می دونی باید همونطور رسمی باشی تا حداقل جلوی شما مراقب باشند

هنوزم دوسش دارم تو اجتماع خیلی ادم با ادبیه و کلا آدم اهل فکریه ولی این عادت بد هم دار شاید برای یکی ...

راهکار اینه که همین حس بدی که از این فوش دادن هاشون می‌گیری رو بگی به خودش و بگی که خانواده‌اش تا حد ممکن رعایت‌کنن اگه بعدها مسخرت کردن و تو جمع تردت کردن یا شوهرت هم اون موقع بدتر شد بدون که واقعا این انتخاب درستی نبود واست

راهکار اینه که همین حس بدی که از این فوش دادن هاشون می‌گیری رو بگی به خودش و بگی که خانواده‌اش تا حد ...

خانوادش رو که نمیتونم تغییر بدم 

خودش هم یک مدت قول میده تغییر کن ولی فقط چند روز هست 

خیلی عجیبهاما شما که اخلاقشون رو می دونی باید همونطور رسمی باشی تا حداقل جلوی شما مراقب باشند

خوب چطوری رسمی باشم وقتی خونشون دور مجبورم چند روز بمونم وقتی هم میان اینجا چند روز می‌مونن نا خودآگاه اوه عیر رسمی بودن از بین میره