2777
2789
عنوان

بخونید عزیزان

101 بازدید | 14 پست

سلام وقت بخیر کاربر اقا هستم ۲۹ ساله
یه مشکلی رو مطرح میکنم خلاصه میگم ، اما جنسیت رو توجه مکنید و احیانا چون خودتون مونث هستید از مونث دفاع نکنید فقط حق گو باشید فرقی نداره پسر یا دختر ، و کلمات پرانتز رو نگید میدونم ( دوس داشته ، اختیار داشته ، زورت اومده و غیره ... بحث اختیار و زور اومدن نیست ، بحث اینه تو خاکی هستی و کف دستتو بو نکرده بودی وگرنه تو هم مثل همونا برخورد میکردی )

یه دختر خاله دارم ۲۴ ساله ، از ۱۲ سال پیش که مثلا عید خونشون میرفتیم منو میدیده انگار عزرائیل رو دیده و مثل میگ میگ میرفته توی اتاق ، بعدش بازم حدود ۶ سال پیش ، خونمون ۳ بار اومده هر بار صورت خودشو طرف دیوار میکرده و پشت خودشو به من و دریغ از یه سلام .
اول گفتم شاید با من اینجوری دیدم نه با کل پسرای فامیل همینجوره ، و حتی اشتباهی دستش خورده به خواهر من که ۳۲ سالشه زنگ زده و قطع کرده ، خواهرم زنگ زده گفته بله عزیزم بفرما ، گفته ( هیچی کارت نداشتم دستم خورد خداحافظ ) ( یعنی بدون هیچ احوال پرسی ) 

بعد من تعریف از خودم نباشه بالاخره خواب مثلا ائمه دیدم امام حسین حضرت ابوالفضل . و در این ۲۹ سال هیچ دوس دختری نداشتم اهل مشروب و مواد و رفیق بازی هم نیستم .
از طرف خدا چیزی بهم رسید مثل تلنگر ، یکباره به مدت ۲ سال قران رو با علم دانشمندان بی خدا مقایسه کردم گذاشتم هایلایت اینستگرام تمام دختران قم مشهد از اونایی که خیلی سخت گیرند نماز و روزه و کربلا و غیره ...
همه لایک کردن تحویل گرفتن دوست داشتن .

اما شانسی فقط برای ثواب توجه کنید ثواب ( دوستش ندارم ) ، رفتم همین دختر خاله رو فالو دادم زد بلاک کرد 🙁
در صورتی که خودشم نماز خوان هستش . بعد مادر بزرگم بهش گفته چرا ( درس رو الکی بهونه کرد که وقت نداشتم )
اما ۱۲ ساله همینجوریه حتی با خواهر من که هم جنس خودشه .
بعد عکس شهید ابراهیم هادی رو بقل میکنه و غیره ..

سوالی پیش میاد که چون فامیل شهید نشده ادم بدی هستش و حتما باید شهید بشه؟ تا تو برخوذدت خوب باشه؟
الان کاری به لایک و توجه ندارم ، منظورم اینه احساس میکنم چنین شخصی ( خودشیفته خود بزرگ بین خود رأی خود خواه مغرور ، خود سید پندار خود سادات پندار خود فاطمه زهرا پندار خود مریم مقدس پندار هستش و احساس برتری میکنه نسبت به همه ، و دریغ اصلا از یه سلام خشک و خالی ) انگار مثلا فاطمه زهرا گفته هر چقدر این مدلی برخورد کنی بهت تیتاب میدم .

الان مشکل اینه من چون از بچگی خاکی بودم ، اطرافیان همه میخوان رقابت کنن جلو بزنن مبارزه کنن خودشون رو سر تر بدونن
الان ۵ ماهه که عصبی ام که شخصیت ادم چرا بره زیره سوال مگه خوب تو کی هستی ، ( چون من میشناختم این مدلی هستی اصلا نگات نمیکردم ) اخه سلام کی رو کشته و چرا باید یک انسان اینجوری کنه برای جلب توجه به ائمه؟ ( که اره ۵۰ سال اینجوری برخورد کنم من مریم مقدسم سلام هم نکنم من دختر خوبی ام تمام دختران ایران که بیرون میرن بد هستن!!! )

و میخوام این مدل شخص رو دیگه خونمون راه ندم . مثلا چند تا لایک میکرد بعد انفالو میکرد میگفتیم یه چیزی یا مثلا پیجمون مذهبی نبود یه چیزی ، نه اینکه 12 ساله اینجوری هستی با همه
نظر شما؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون کسی جواب نمیده همه عقده ای ها جواب میدن

چی بگم .اینجوری که من متوجه شدم دخترخاله شما یه خانوم شدیدا مذهبی هستن از اون دسته آدما که میخوان کلا مثل راهبه ها باشن البته والله راهبه ها هم اینقد شورشو درنمیارن.راستش بعضی آدمها  اینجور اشخاص رو که می بینن از اسلام و مذهب زده میشن.ببخشید ولی از نظر من ایشون .در درجه اول باید انسان بودن رو تمرین کنن تا مذهبی بودن.

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

من خودم مذهبی هستم اما در حد خیلی معمولی. دوست دارم ایمان و اعتقادم رو پرورش بدم و قوی تر کنم اما بازم این مدل رفتار از نظر من واقعا رفتار زننده ایه .ادب و شخصیت هر فرد درجه اول به چشم میاد نه مذهب و اعتقاداتش

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

چی بگم .اینجوری که من متوجه شدم دخترخاله شما یه خانوم شدیدا مذهبی هستن از اون دسته آدما که میخوان کل ...

ممنون، بعدش راستش ما 4 تا خونه داریم 20 میلیارد قیمتشه مامانم همیشه خاکی بوده اصلا به روی هیچکس هیچی نمیاریم. اما همین دختر خالم مامانش که خالمه مثلا نون شب نداشته یدونه رفته خونه اپارتمانی گرفته سریع قیافه ی دختر ایلان ماسک رو گرفته. خانوادگی اینجوری اند منم بدم میاد. خوب خونه گرفتی مبارکه قیافه چرا؟ 

ممنون، بعدش راستش ما 4 تا خونه داریم 20 میلیارد قیمتشه مامانم همیشه خاکی بوده اصلا به روی هیچکس هیچی ...

واقعا نمیدونم چی بگم .ولی این خانوم واقعا برای اصلاح رفتارشون نیاز به کمک دارن چون با این رویه که در پیش گرفتن محبوب که نیستن بدتر منفورن تو فامیل فکرکنم

واقعا نمیدونم چی بگم .ولی این خانوم واقعا برای اصلاح رفتارشون نیاز به کمک دارن چون با این رویه که در ...

بله. چون یه پسر خاله هم دارم پشت سرش گفته این تا دیروز داشت لای پشکلای گوسفندای روستا شنا میکرده الان ادم شده. یعنی دیگران هم همین نظرها رو دارن. به هر حال ممنون 

بزارین یه چیزی بهتون بگم

از منظر زنانه دو حالت داره رفتار ایشون:یا واقعا ببخشيد از شما خوششون نمیاد چون شما به دید یه خواستگار بهشون نگاه نمیکنین یا به خیال خودش میخواد بگه من مریم مقدسم و خودشون رو از همه جهت پاک و طاهر میدونن و شما رو در حد خودشون نمی بینن 

ولی کلی بخوام بگم این رفتار فقط گواهی بر عقده ای بودن ایشونه .متاسفانه اونجوری که شما میگین جو خونشون و خانواده ای که توش بزرگ شده باعث شده این مدلی بشن ایشون 

بزارین یه چیزی بهتون بگماز منظر زنانه دو حالت داره رفتار ایشون:یا واقعا ببخشيد از شما خوششون نمیاد چ ...

بله همینطوره، از من نه، کلا با پسرای فامیل اینجوره، و قبلا گفته فامیل دوس ندارم. و نماز و روزه دلیل خوب بودن نیست وقتی رفتارت 5 ماهه کسی رو ناراحت کرده. 

بله همینطوره، از من نه، کلا با پسرای فامیل اینجوره، و قبلا گفته فامیل دوس ندارم. و نماز و روزه دلیل ...

با شما موافقم

بله همینطوره، از من نه، کلا با پسرای فامیل اینجوره، و قبلا گفته فامیل دوس ندارم. و نماز و روزه دلیل ...

یه نصیحت خواهرانه 

اصلا به ایشون محل نزارید .هرجا دیدینش اصلا نگاهش نکنید و کلمه ای باهاش حرف نزنید. هرجا ایشون بودن شما اونجا رو ترک کنید

خواهید دید که به التماس میفته و زبون باز میکنه و پیش بقیه حرفایی خواهد زد بخاطر اینکه رفتارتون آتیشش زده

یه نصیحت خواهرانه اصلا به ایشون محل نزارید .هرجا دیدینش اصلا نگاهش نکنید و کلمه ای باهاش حرف نزنید. ...

چشم ممنون حتما امتحان میکنم، پیج منو ببینید کجاش بد بود، mehrmahdaviiiii313 خدانگهدار 

چشم ممنون حتما امتحان میکنم، پیج منو ببینید کجاش بد بود، mehrmahdaviiiii313 خدانگهدار

چشم حتما.موفق باشید