سلام وقت بخیر کاربر اقا هستم ۲۹ ساله
یه مشکلی رو مطرح میکنم خلاصه میگم ، اما جنسیت رو توجه مکنید و احیانا چون خودتون مونث هستید از مونث دفاع نکنید فقط حق گو باشید فرقی نداره پسر یا دختر ، و کلمات پرانتز رو نگید میدونم ( دوس داشته ، اختیار داشته ، زورت اومده و غیره ... بحث اختیار و زور اومدن نیست ، بحث اینه تو خاکی هستی و کف دستتو بو نکرده بودی وگرنه تو هم مثل همونا برخورد میکردی )
یه دختر خاله دارم ۲۴ ساله ، از ۱۲ سال پیش که مثلا عید خونشون میرفتیم منو میدیده انگار عزرائیل رو دیده و مثل میگ میگ میرفته توی اتاق ، بعدش بازم حدود ۶ سال پیش ، خونمون ۳ بار اومده هر بار صورت خودشو طرف دیوار میکرده و پشت خودشو به من و دریغ از یه سلام .
اول گفتم شاید با من اینجوری دیدم نه با کل پسرای فامیل همینجوره ، و حتی اشتباهی دستش خورده به خواهر من که ۳۲ سالشه زنگ زده و قطع کرده ، خواهرم زنگ زده گفته بله عزیزم بفرما ، گفته ( هیچی کارت نداشتم دستم خورد خداحافظ ) ( یعنی بدون هیچ احوال پرسی )
بعد من تعریف از خودم نباشه بالاخره خواب مثلا ائمه دیدم امام حسین حضرت ابوالفضل . و در این ۲۹ سال هیچ دوس دختری نداشتم اهل مشروب و مواد و رفیق بازی هم نیستم .
از طرف خدا چیزی بهم رسید مثل تلنگر ، یکباره به مدت ۲ سال قران رو با علم دانشمندان بی خدا مقایسه کردم گذاشتم هایلایت اینستگرام تمام دختران قم مشهد از اونایی که خیلی سخت گیرند نماز و روزه و کربلا و غیره ...
همه لایک کردن تحویل گرفتن دوست داشتن .
اما شانسی فقط برای ثواب توجه کنید ثواب ( دوستش ندارم ) ، رفتم همین دختر خاله رو فالو دادم زد بلاک کرد 🙁
در صورتی که خودشم نماز خوان هستش . بعد مادر بزرگم بهش گفته چرا ( درس رو الکی بهونه کرد که وقت نداشتم )
اما ۱۲ ساله همینجوریه حتی با خواهر من که هم جنس خودشه .
بعد عکس شهید ابراهیم هادی رو بقل میکنه و غیره ..
سوالی پیش میاد که چون فامیل شهید نشده ادم بدی هستش و حتما باید شهید بشه؟ تا تو برخوذدت خوب باشه؟
الان کاری به لایک و توجه ندارم ، منظورم اینه احساس میکنم چنین شخصی ( خودشیفته خود بزرگ بین خود رأی خود خواه مغرور ، خود سید پندار خود سادات پندار خود فاطمه زهرا پندار خود مریم مقدس پندار هستش و احساس برتری میکنه نسبت به همه ، و دریغ اصلا از یه سلام خشک و خالی ) انگار مثلا فاطمه زهرا گفته هر چقدر این مدلی برخورد کنی بهت تیتاب میدم .
الان مشکل اینه من چون از بچگی خاکی بودم ، اطرافیان همه میخوان رقابت کنن جلو بزنن مبارزه کنن خودشون رو سر تر بدونن
الان ۵ ماهه که عصبی ام که شخصیت ادم چرا بره زیره سوال مگه خوب تو کی هستی ، ( چون من میشناختم این مدلی هستی اصلا نگات نمیکردم ) اخه سلام کی رو کشته و چرا باید یک انسان اینجوری کنه برای جلب توجه به ائمه؟ ( که اره ۵۰ سال اینجوری برخورد کنم من مریم مقدسم سلام هم نکنم من دختر خوبی ام تمام دختران ایران که بیرون میرن بد هستن!!! )
و میخوام این مدل شخص رو دیگه خونمون راه ندم . مثلا چند تا لایک میکرد بعد انفالو میکرد میگفتیم یه چیزی یا مثلا پیجمون مذهبی نبود یه چیزی ، نه اینکه 12 ساله اینجوری هستی با همه
نظر شما؟