2789

چی بگم والله 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عمر و جوونی ما که تمام شد 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

خدا خیلی بزرگ ث بخشندست

تنها کسی که با تمام وجودم قبولش دارم

باید وجودشو اول تو قلب خودت حس کنی

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

خدا فقط موقعی ای که ما بخوایم تاوان بدیم زود میاد دهنمونو سرویس میکنه🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خدا خیلی بزرگ ث بخشندستتنها کسی که با تمام وجودم قبولش دارمباید وجودشو اول تو قلب خودت حس کنی

من که اصلا حس نمیکنم همش سختی میکشم از بس غصه خوردم اسکیزوفرنی گرفتم دیگه از سیاهی بالاترم هست؟ وقتی یه مشت بنده کافر اینقدر غرق خوشی می‌کنه بعد منی که اینقدر رو خدا حساب کردم سرنوشتم شد این پس چه دلیلی داره به عدالتش شک نکنم

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

درعدالت خداوند شک نکن هرچه ظلم وبی عدالتی است ازجانب ما انسان ها صادر میشه چون هرچه ازجانب خداوند صا ...

چی بگم والا این فکرت شیطانیه نمی‌دونم دیوونه شدم

عاشق سیاست و⚖️ عدالت