2777
2789
آخه ما تو این دنیا از دست اینهمه تبعیض از خدا دور شدیم پس بنا براین اخرتم باید بسوزیم

خداوند به هر کس بجز ظرفیتش تکلیف نمی دهد

آیه قرانی

چرا همه امام و‌پیامبر اینهمه توسختی بودن‌ بیشتر همه‌ پیامشون اینه که بگن عدالت به اینا نیست و خب تو دنیا همعدالتی نیست بله

یعنی شما وقتی یه نعمتیو داری تو دنیا مثل شمشیر دولبس استفاده ازش

مثلا پول داری وظیفتم بیشتره!احتمال اینکه حالا پولت اصن ارزش نداشته یاشه به کنار!این‌وظیفه بیشتر و اکثریت رعایت نمیکنن ولی‌ متاسفانه....

میگه هر که بامش بیش برفش بیشتر

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com