بچه ها من بعد چندسال خونه خریدم به هر کی میگم خونم پله داره و مثل دوبلکسه یعنی پزیرایی و اشپزخانه و یه سرویس پایینه ..
سه تا اتاق خواب بالا و یه حمام .همه میگن اشتباه کردی پله پدرتو در میاره .یه جوری شدم ..نگرانم کاش اینو نمیخریدم .
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم
دیگه خریدی به حرفبقیه توجه نکن.مبارکت باشهلذت ببر،چند سال بشین بعد خواستی بفروش و یکی دیگه بخر.
اصلا نمیدونم چطور شد اینو خریدیم .یهو اتفاق افتاد بعد ۱۷سال حالا میگن پله داره و اذیت میشی این حرفا .ته دلم نگرانم
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدارشکررر خونه دارین،راااحت ،استرس ندارین سر سال دیگه.لذذذذت ببببببرانشاءالله همیشه شاد باشی تو این ...
ممنون انشالله❤️