پریسانم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5944 عنوان خانه 59 بازدید | 4 پست بچه ها من بعد چندسال خونه خریدم به هر کی میگم خونم پله داره و مثل دوبلکسه یعنی پزیرایی و اشپزخانه و یه سرویس پایینه ..سه تا اتاق خواب بالا و یه حمام .همه میگن اشتباه کردی پله پدرتو در میاره .یه جوری شدم ..نگرانم کاش اینو نمیخریدم . کاش همه چی درست بشه 1404/08/11 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لسانالغیب عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 2077 دیگه خریدی به حرفبقیه توجه نکن.مبارکت باشهلذت ببر،چند سال بشین بعد خواستی بفروش و یکی دیگه بخر. همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻
پریسانم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5944 دیگه خریدی به حرفبقیه توجه نکن.مبارکت باشهلذت ببر،چند سال بشین بعد خواستی بفروش و یکی دیگه بخر. اصلا نمیدونم چطور شد اینو خریدیم .یهو اتفاق افتاد بعد ۱۷سال حالا میگن پله داره و اذیت میشی این حرفا .ته دلم نگرانم کاش همه چی درست بشه
لسانالغیب عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 2077 اصلا نمیدونم چطور شد اینو خریدیم .یهو اتفاق افتاد بعد ۱۷سال حالا میگن پله داره و اذیت میشی این حرفا ... خدارشکررر خونه دارین،راااحت ،استرس ندارین سر سال دیگه.لذذذذت ببببببرانشاءالله همیشه شاد باشی تو این خونه ولشونکن،به هرحال هر خونه ای یه معایبی داره یه مزایایی همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻
پریسانم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 5944 خدارشکررر خونه دارین،راااحت ،استرس ندارین سر سال دیگه.لذذذذت ببببببرانشاءالله همیشه شاد باشی تو این ... ممنون انشالله❤️ کاش همه چی درست بشه