2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درد داشت؟ اذیت شدی؟ ممکنه سابسیژن پوستو بدتر کنه یا نه؟؟؟

من آستانه تحمل دردم پایینه.یه کم بی حسی ها ک میزددردم میومد.بدتر فک نکنم.بنظرمن اگ جای جوش داری بامتخصص پوست مشورت کن ببین چ روشی روی پوست شماجواب داده.اونا بهترتشخیص میدن بستگی ب عمق جوش.

عزيزم  از سابسيژن راضي اي؟ فرورفتگي ها برنگشته؟ممنون ميشم جواب بدي

عزیزم من فقط یه جلسه انجام دادم اونم برااینک اگ چسبندگی وجودداره ازبین بره چون میخاسم ژل تزریق کنم جای جوشم.

عزیزم من فقط یه جلسه انجام دادم اونم برااینک اگ چسبندگی وجودداره ازبین بره چون میخاسم ژل تزریق کنم ج ...

منم يه جلسه انجام دادم،در كل ميخاستم ببينم راضي هستي يا نه؟ الان صورتت بدون كرم صافه؟يا كرم هم نيازه

منم يه جلسه انجام دادم،در كل ميخاستم ببينم راضي هستي يا نه؟ الان صورتت بدون كرم صافه؟يا كرم هم نيازه

نه عزیزم صاف نیس فک نکنم با یه جلسه خیلی جواب بده.بازنمیدونم.من ژل یه ساله تزریق کردم ک دیگ اثرش رف.

نه عزیزم صاف نیس فک نکنم با یه جلسه خیلی جواب بده.بازنمیدونم.من ژل یه ساله تزریق کردم ک دیگ اثرش رف.

واسه من كه خوبه فعلا،١٠٠درصد خوب نشده ولي بهبودي داشته،من فررفتگي جاي جوش داشتم،نميدونم مشكل شماهم همين بود يانه؟ ژل كه ميگن ميره ،كلا هر جا استفاده  بشه

منم سابسیژن برای جای جوشام انجام دادم. خیلی تاثیر خوبی داشت. درد هم نداشت چون یه جورایی پوست بی حس می کنن. ولی حتما پیش دکتر پوست خوب برید. دکتر الهه لطفی عالیه هزینش هم نسبت به جاهای دیگه بهتره. توی پیجش ادرس و شمارش هست

https://www.instagram.com/dr_elahehlotfi/