2777
2789
عزیزم من یه بارسابسیژن کردم بخاطر اینک اگ چسبندگی چیزی داره پوستم ازبین بره چون میخاستم ژل تزریق کنم

الان فرورفتگیای پوستتون خوب شده؟پوستتون صاف شده؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدایا شکرت😍😍
الان فرورفتگیای پوستتون خوب شده؟پوستتون صاف شده؟

من ژل یک ساله تزریق کرده بودم ک الان دوسال وخورده میگذره ولی یه کم اثراتش هنوزهست.من چهارجلسه هم میکرونیدلینگ کرده بودم خیلی عمیق بود جای جوشم تقریبا ۷۰ درصد بهترشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم صاف نیس فک نکنم با یه جلسه خیلی جواب بده.بازنمیدونم.من ژل یه ساله تزریق کردم ک دیگ اثرش رف.

سلام عزیزم چن تا سوال داشتم میتونم بپرسم

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
سلام شما انجام دادین اثر داشت روتون؟ من صورتم چال زیاد داره

من سابسیژن انجام دادم فقط یه بار ک اگ چسبندگی داشته باشه ازبین بره چون میخاستم ژل تزریق کنم جای جوشام.من ۴ جلسه میکرونیدلینگ کردم یه جلسه سابسیژن بعدش ژل یه ساله تزریق کردم اینکارا ک انجام دادم خیلی بهترشدجای جوشام.مال منم گود بود جای جوشام .وقتی صورتم لاغر شه خیلی مشخص میشه جای جوشام

من سابسیژن انجام دادم فقط یه بار ک اگ چسبندگی داشته باشه ازبین بره چون میخاستم ژل تزریق کنم جای جوشا ...

منم خیلی زیادن 

رو مخمن

میترسم خوب نشن

من انجام دادم همراه با ميكرونيدلينگ براي فرورفتگي جوش و صاف و يكدست شدن پوست. حدود ١ ميليون هزينه كر ...

سلام عزیزم

شما درمانتون رو ادامه دادین؟

آیا تغییری کرده؟

شل شدن و افتادگی پوست که بهش اشاره کردین برطرف شده یا موندگاره؟ دکترم به من برای رفع فرورفتگی خای جای جوشم سابسیژن رو پیشنهاد دادن. اما میخوام تحقیق کنم. یک جا نوشته بود از عوارض احتمالی سابسیژن قطع عصب هنگام کار با سوزن هست. منم انجام ندادم هنوز. ممنون میشم راهنمایی کنی

اگ دکتر بهتون گفته میکرو حتما خوبه براتون.اگ جواب بده رو پوستت با همون بار اول تغییرش کاملا محسوسه

میکرو انجام دادی شما