2777
2789
سلام حنا خانم حالتون چطوره؟؟ من خودم رو صورتم جای فرورفتگی دارم بعضی هاشونم عمیقه دکتر گفته سابسی ...

من انجام دادم همراه با ميكرونيدلينگ براي فرورفتگي جوش و صاف و يكدست شدن پوست. حدود ١ ميليون هزينه كردم. ماه اول كه صورت باد داره و زخيم عميق برميداره و راحت نميشه خوابيد. بعد از اون پوست ريزش پيدا ميكنه و پوست زيري كه نازكتر و صافتره معلوم ميشه و اون موقع خيلي خوشحالي كه سابسيژن كار خودشو كرده و براي هميشه راحت شدي. اما اينطور نيست بعد از چند وقت كه باد صورت ميخوابه همه فرورفتگي ها نمايان ميشه و پوست حالت عادي برميگرده. تازه برعكس چيزي كه دكترا ميگن پوست كلاژن سازي ميكنه ، اين نكته رو نميگن كه همه پوست ها قابليت كلاژن سازي رو ندارن. چون اصلا پروسه آسوني نيست كلاژن سازي. من كه پوستم افتادگي پيدا كرده و به خاطره اون سوزنه تيزي كه زيره پوستم انداختن يه قسمت هاييش وقتي ميخندم فرو ميره ، انگار فلج شده باشه. اصلا پيشنهاد نميكنم مثل ليزره كه پوست و غلفتي ميكنه و تاثيري ام نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سابسیژن و میکرونیدلینگ انجام دادم ورم صورتم یه روز بعدش از بین رفت. کار دکتر الهه لطفی توی این ...

عزیزم خیلی درد داشت ؟

دکترش مهربونه ؟؟؟؟

من خیلی دوست دارم انجام بدم سابسیژن رو روگونه هام منافذ باز دارم 

ولی چون خیلی حساسم اخلاق دکتر خیلی برام مهمه

تاثیرش خیلی خوبه من دو تا جای جوش خیلی بزرگ و عمیق رو گونه ام داشتم با سابسیژن خوب شد درد هم نداره من فیلمشو ک میدیدم ب نظرم خیلی وحشتناک میومد اما اونجوری نیس ک ب نظر میاد 

بی حسی ک میزددرد داشت بعدش دیگ نه.الانم مثل بادکنکم.صورتم پر اب و بی حسیه.گف تا فردادرست میشه

سلام لطفا جوار بدین.

بگین که پوستتون وضعیتش به کجا رسی؟آیا سابسیژن موثر بود؟دوباره چاله ها برنگشتن به حالت اولشون؟

لطفا جواب بدین شاید به درد بقیه هم خورد

خانوم هستم

به نظر من سابسیژن به درد نمیخوره 

من تو بیمارستان رازی انجام دادم و ی جای جوش کوچیک تبدیل به جای جوش عمیق شد و در نهایت دکتر گفت که حتما پوستت حساسه

الانم خیلی ناراحتم که چرا پوستمو دستکاری کردم و آخرشم دکتر عین خیالش نبود