2777
2789
عنوان

اینم از رفیق❤️‍🩹❤️‍🩹🥲

107 بازدید | 15 پست

رفیقم چند باری هست ازم ایراد میگیره میگه تو چرا این مدلی میخندی ،قشنگ بخند ،درست بخند یا یبارم ادامو درآورد...

چندبار گفت به روی خودم نیاوردم الان دارم برا امتحان میخونم به حرفش که فکر میکنم بغض میکنم ....:)))

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش فکر نکن درستو بخون🥲

نمیتونم بغض کردم دلم میخواد بشینم گریه کنم:))))

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

هعی عزیزماین آدما باید بیان تو زندگی مون تا یاد بگیریم صدر خودمون رو بیشتر بدونیم

واقعا درسته کاش میشد یکی بخوابونم تو‌ گوشش 

ولی پنج سال ما باهم ارتباط داریم حداقل به حرمت خانوادم نمیتونم این کارو کنم🥲

کات کن فقط باهاش این ادما سم خالصن منم دودان داهنمایی همچین کسی دوستم بود خداشاهده خدشه ای به اعتماد ...

ببین چندتا مثال ازش بزنم 

یه شب مدرسه جشن شاگردان ممتاز گرفت و مادر بچه ها هم بودن بعد اسم منو خوندن رفتم جایزه بگیرم اومدم به من گفت وای نگار مامانم گفت چقدر نگار زشته و من سالها فکر میکردم زشتم درصورتی که اینجوری نبود ، یا میگفت مژه هات فلانه ابروهات فلانه چ کفشات زشته و ازین چرت و پرتا و بعدم همش از خودش تعریف میکرد ، حالم ازش به هم میخوره و باهاش قطع ارتباط کردم