توروخدا من یک هفته پیش عمل کمر داشتم خواهرم و داداشم خونه تنها بودن بعد از چهار روز ترخیص شدم برگشتم خونه همون شب دعوا شد بابام فکر کرد خواهرم داره من رو کتک میزنه بابام کتکش زد با اون حال من پریدم این بابام رو گرفتم به هزار زور،خواهرم از اون شب تا صبح فقط فحش، هر روز میاد جیغ و داد میکنه میگه شما اینجور به من کردید اونجوری کردید هرچی التماس میکنیم میگیم ببخشید میگه ببخشید به درد من نمیخوره، حالش خوب میشه یهو دوباره یادش میاد آره چهار سال پیش اینجور کردید دوباره گریه و دعوا، بخدا دلم براش میسوزع، قرص اعصاب میخوره، بعد این اینجوریه هفته ای یه بار با دوبار قرص ها رو میخوره در صورتی که باید هر روز بخوره این مقاومت میکنه میگه نمیخورم بیچاره احساس میکنم خیلی عصبی شده توروخدا راه حل بدید حتما که نباید تاپیک نامزد و خواهر شوهر و مادرشوهر بزنم ماهم کمک نیاز داریم
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
بخدا همه کار داریم میکنیم این اصلا قبول نمیکنه میشینه مدام گریه میکنه بخدا دلم برای مامانم میسوزه