2777
2789

من یه چیزی به مامانم گفنم یه حرف بد ولی یه حرف بد ساده . وسط دعوا از دهنم دراومد و درجوابش مامانم چندتا فحش خیلییی زشت و رکیک داد .

چطوری دوباره به حالت اول برگردم ؟ من دیگه هیچوقت نمیتونم ببخشمش که 

چی کنم ؟ واقعا حالم بده . با کسی هم نمیتونم درد و دل کنم مثلا به دوستام بگم مامانم این حرفو بهم زده ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب نمیدونم موضوع دعواتون چی بوده ولی بازر یکم جو آروم بشه چون الان مامان ات هم‌ احتمالا حس و حالش او ...

اون پشیمون نمیشه . فحش قبلی رو یه ربع پیش داد . جدیدشو همین الان بعد یک ربع داد . 

اصلا دعوای مهمی نبود نه من کاری کردم نه اون . وسط چت کردن دعوامون شد 

مامان من اومده بود دم مدرسه دنبالم ( ۱۸ سالم بود چهارم دبیرستان بودم !! )، چون معطل شده بود بهم چند تا فحش خیلی بد داد و وقتی تو خیابون به گریه افتادم و گفتم چرا اینجوری میکنی گفت هرچی میخوام بمیره صداشو نشنوم این لال نمیشه ...

هیچ وقت دلم باهاش صاف نمیشه خیلی دلمو شکست چون بچه نخواسته اش بودم 💔

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

خب مامانه دیگه مامان ما هم وقتی عصبی میشه یه فحش بدی بهمون میده ولی کسی از مامان به دل نمیگیره ک

فحش خیلی خیلی حیلی زشت داده چیزایی که فکر نکنم هرکسی بتونه راحت به زبون بیاره 

اون پشیمون نمیشه . فحش قبلی رو یه ربع پیش داد . جدیدشو همین الان بعد یک ربع داد . اصلا دعوای مهمی نب ...

عجیبه آخه اصولا مامان و بابا بعد از فحش با داد و بیداد پشیمون میشن...

میتونی ایگنورشون کنی؟ کلا سرد برخورد کنی و اصلا نگاه شون نکنی و یه حوری سنگین و مغرور اصلا تو کار خونه کمک نکنی و کوتاه جواب بدی از الان تا وقتی بفهمن اشتباه کردن و معذرت بخوان

2790
2778
2791
2779
2792