2777
2789
عنوان

زنی که شوهرم باهاش بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 43 پست
کاربر ژکوند خودشم خیانت میکرد هووف خدایا. تا میام همدردری کنم یاد اون میفتم

چه فرقی داره ،کسی که خیانت میکنه هرزست، آدم شوهرش خائن ترین و هرزه ترین آدم دنیا هم باشه باز هم بخاطر شآن خودش خیانت نمیکنه، خیانت کار هرزه هاست، هر کس میره دنبال لیاقتش، آدم پاک لایق آدم های پاپتی و خیابونی نیست، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط حقمو‌میخوام مهریه امو میخوام

خب شکایت کن ثابت کن 2 ساله رفته حق طلاق میدن بهت وقتی دادگاه طبق عسر حرج بهت طلاق بده میتونی بعدش مهرتم بزاری اجرا مهرتم بگیری یعنی هم طلاق گرفتی هم مهریه میگیری.......ولی بازم اگه نظر منو میخوای با شکایت برش گردون خونه و اخرین تلاشتم بکن شاید خدا خواست و شوهرت درست شد......طلاق بدترین حلال خداست :)....از خدا بخواه کمکت کنه

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
خب شکایت کن ثابت کن 2 ساله رفته حق طلاق میدن بهت وقتی دادگاه طبق عسر حرج بهت طلاق بده میتونی بعدش مه ...

مهریه امو نمیتونم بگیرم ، چون هیچی بنامش نیست

ففط یک‌چهارم حقوقش میرسه به من

‌پولی که ماهیانه میده چند برابرش میشه

برای طلاق مشکلی ندارم

بببن خودش باید دلش بخواد برگرده خونش؛ اینکه به اجبار دادگاه بیاد که خوب نیست، باز میزاره میره

مهریه امو نمیتونم بگیرم ، چون هیچی بنامش نیستففط یک‌چهارم حقوقش میرسه به من‌پولی که ماهیانه میده چند ...

اون پولی که ماهیانه میده نفقه اتونه... شما برای مهریه شکایت کن کسر از حقوق نگیر بگو بفرستن دادگاه پرونده رو اونجا براتون با توجه به درامدش قسط میبرن مثلا 6 ماهی یک سکه یا سالی 1 سکه .... حتی میتونی ممنوع الخروجشم کنی که زودتر مهرتو بده... اگه برای طلاق عسر و حرجم اقدام کنی که همزمان باهم حکم دادگاهم میاد و برگه طلاقتو دست داری

اون پولی که ماهیانه میده نفقه اتونه... شما برای مهریه شکایت کن کسر از حقوق نگیر بگو بفرستن دادگاه پر ...

البته اگه بتونی ثابت کنی 2 ساله خونه نیمده واقعا

مهریه امو نمیتونم بگیرم ، چون هیچی بنامش نیستففط یک‌چهارم حقوقش میرسه به من‌پولی که ماهیانه میده چند ...

درسته ولی به اجبار بیاد میتونی با سیاست رامش کنی نرمش کنی که دلش گرم بشه به زندگیتون......

زردیس کاربر ژکوند نیست اون ژکوند یکی دیگه س شایدم شبیه زردیس تاپیک میزاره که فکر کنین زردیس همون ژکو ...

نمیدونم یکی تایپک گذاشت براش من خونده بودم تهمته نمیزنم اما از اون روز رفته رو‌مخم. 

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...