دفعه ی پیش با زنی از همکاراش ارتباط گرفت، تازه اون زنیکه صیغه ی یه مرد دیگه بود؛ همزمان با شوهر منم رابطه داشت، اداره شون فهمید؛ زنه اخراج شد،شوهرمم تنزل پیدا کرد ، شوهرم تو کشتیرانی سمت بالایی داشت؛ الان باز تو این قسمت با یه همکار دیگه ش که اونم مطلقه هست رابطه گرفتن، شوهرمو تحریک میکرد هرروز با ما دعوا فحاشی درگیری بدبینی، حتی کاری کرده بود شوهرم به دیدن دخترشم نمیومد، اخه دوساله خونه رو ترک کرده شوهرم؛ حق و حقوقمو هم نمیده که طلاق بگیریم
چند روزه باخبر شدم زنه رو اخراج کردن، خودشم همه چیو لو داده آبرو واسه شوهرم نزاشته
چه فرقی داره ،کسی که خیانت میکنه هرزست، آدم شوهرش خائن ترین و هرزه ترین آدم دنیا هم باشه باز هم بخاطر شآن خودش خیانت نمیکنه، خیانت کار هرزه هاست، هر کس میره دنبال لیاقتش، آدم پاک لایق آدم های پاپتی و خیابونی نیست،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهریه امو نمیتونم بگیرم ، چون هیچی بنامش نیستففط یکچهارم حقوقش میرسه به منپولی که ماهیانه میده چند ...
اون پولی که ماهیانه میده نفقه اتونه... شما برای مهریه شکایت کن کسر از حقوق نگیر بگو بفرستن دادگاه پرونده رو اونجا براتون با توجه به درامدش قسط میبرن مثلا 6 ماهی یک سکه یا سالی 1 سکه .... حتی میتونی ممنوع الخروجشم کنی که زودتر مهرتو بده... اگه برای طلاق عسر و حرجم اقدام کنی که همزمان باهم حکم دادگاهم میاد و برگه طلاقتو دست داری
من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳